ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χρήστος Νικολάου: Χρειαζόμαστε ουσιαστικά και μεγάλα σε έκταση έργα και όχι έργα βιτρίνας”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΧΑΪΔΑΡΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η νέα πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και πρόσφατα παραδόθηκε προς χρήση, είναι ένα έργο το οποίο σίγουρα ενισχύει την οδική ασφάλεια και διευκολύνει τη μετακίνηση των πεζών.

Είδαμε τη φωτογραφία του Δημάρχου στο κόψιμο της κορδέλας και διαβάσαμε την ανακοίνωση του, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν στην ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται κοντά στο σημείο της πεζογέφυρας και τις εργασίες ανακατασκευής της παιδικής χαράς.

Ως «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» χαιρόμαστε για κάθε έργο το οποίο αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου, όμως καλό είναι να μη δείχνει τη μία όψη του νομίσματος ο κ. Ντηνιακός. Οι κάτοικοι που μένουν κοντά στο σημείο γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η περιοχή επί της Λεωφόρου Αθηνών και της Κυπρίων Αγωνιστών έχει και μία άλλη όψη που ο δήμαρχος ξέχασε να δείξει στις φωτογραφίες που επέλεξε για την πανηγυρική ανακοίνωσή του.

Χρήστος Νικολάου: Χρειαζόμαστε ουσιαστικά και μεγάλα σε έκταση έργα και όχι έργα βιτρίνας" 1

Σπασμένα παγκάκια, μπάζα, φθαρμένες υποδομές, βρωμιά, ακούρευτο πράσινο και σημεία επικίνδυνα για βαρύ τραυματισμό συνθέτουν ένα σκηνικό εγκατάλειψης. Είναι ένα σκηνικό το οποίο επαναλαμβάνεται, δυστυχώς, και σε άλλα σημεία του Χαϊδαρίου και φυσικά όλη αυτή η υποβάθμιση και απαξίωση του δημόσιου χώρου δεν έγινε πριν ένα μήνα. Είναι εμφανές ότι μιλάμε για εγκατάλειψη ετών.

Χρήστος Νικολάου: Χρειαζόμαστε ουσιαστικά και μεγάλα σε έκταση έργα και όχι έργα βιτρίνας" 3

Οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου δεν έχουν ανάγκη από επικοινωνιακή διαχείριση και μερεμέτια. Έχουν ανάγκη από ουσιαστικά και μεγάλα σε έκταση έργα και όχι έργα «βιτρίνας». Η εικόνα εγκατάλειψης είναι εμφανής από άκρη σε άκρη στο δήμο μας: στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στα σχολεία και στις πλατείες.

Οι Χαιδαριώτισσες και οι Χαϊδαριώτες βλέπουν και κρίνουν.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button