ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΤΕΧΝΗ

Χορός για παιδιά! Ποιος είναι ο κατάλληλος για το δικό σας;

Ποιος είναι ο κατάλληλος χορός για το παιδί σας; 

Χορός για παιδιά δεν σημαίνει μόνο μπαλέτο! Πολλά παιδιά μπορούν απλά να εμπνευστούν και να αφοσιωθούν πολύ καλύτερα σε κάποιο άλλο είδος του! Οι επιλογές είναι πλούσιες.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχετε παρά να αφουγκραστείτε τις “ελεύθερες” επιθυμίες του παιδιού σας για να ζήσει τον χορό όπως εκείνο διαλέγει και όπως εκείνο εκφράζεται καλύτερα!                                                                                                                Σε όποιο είδος χορού και αν είναι η ροπή του, η φυσική κατάσταση, η αρμονία στις κινήσεις, η συνειδητοποίηση του σώματός του, η κοινωνικοποίηση είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που κερδίζει και θα το ακολουθούν όχι μόνο στον χορό αλλά στην καθημερινότητα του και για πάντα.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως ο χορός έχει την δύναμη να εκτονώσει κάθε συναίσθημα ακόμα και να αποφορτίσει από μια ένταση στο σπίτι ή στο σχολείο. Ο χορός είναι έκφραση και συντελεί σε πιο χαλαρά παιδιά.

Χορός για παιδιά! Ποιος είναι ο κατάλληλος για το δικό σας; 1

Στα παιδικά προγράμματα των σχολών χορού Magic Step βρίσκουμε πληθώρα παιδικών & εφηβικών τμημάτων που ανθούν σε πολλά είδη χορού, τμήμα θεατρικής αγωγής και για τις πολύ μικρές ηλικίες το επίσης σπουδαίο πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής. Η σχολή λειτουργεί με έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές και με την συνεργασία ψυχολόγου.

Βρείτε το ιδανικό για εσάς.

 Για παιδιά και εφήβους που θα νιώθουν ικανοποίηση, χαρά, ζωντάνια κι ανυπομονησία για την επόμενη φορά που θα χορέψουν!

Χορός για παιδιά! Ποιος είναι ο κατάλληλος για το δικό σας; 3Χορός για παιδιά! Ποιος είναι ο κατάλληλος για το δικό σας; 5Χορός για παιδιά! Ποιος είναι ο κατάλληλος για το δικό σας; 7Χορός για παιδιά! Ποιος είναι ο κατάλληλος για το δικό σας; 9

Magic step για παιδιά!  Διδάσκονται Μουσικοκινητική αγωγή, Θεατρική Αγωγή, Hip Hop, Break Dance, Latin, Ευρωπαϊκοί, Oriental, Λαϊκοί, Παραδοσιακοί.                                                

Πληροφορίες:Magic step, Χαϊδάρι 210 5815819

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button