ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο πατσατζίδικο, επειδή τους ζήτησαν πιστοποιητικά (βίντεο)

Επεισόδιο με δύο άντρες σε εστιατόριο και συγκεκριμένα πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, επειδή δεν τους επετράπη η είσοδος καθώς δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν δυο ζευγάρια πήγαν στο εστιατόριο που φημίζεται για τον πατσά του στην οδό Ολύμπου και όλα ξεκίνησαν και οι υπάλληλοι ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους.

Όπως αναφέρει το makthes, oι δυο από τους τέσσερις δεν είχαν πιστοποιητικό και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν αλλά μπορούν να τους εξυπηρετήσουν take away.

Οι πελάτες αντέδρασαν και παρά το γεγονός ότι αρχικά αποχώρησαν, οι δυο άντρες επέστρεψαν και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο. Μάλιστα φέρονται να απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως “είναι η τελευταία ημέρα τους”.

Δείτε και το βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας:

Θα πάω να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά” δήλωσε στο makthes.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, που περιέγραψε το περιστατικό: “Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε. Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται”.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button