Χαϊδάρι Σήμερα Η Χαϊδαριώτισσα φαρμακοποιός που μάγεψε το

Ας θυμηθούμε το υπέροχο τραγούδι της Θωμαΐδας Βλάσση στο περυσινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, που άφησε άφωνο το κοινό και τους κριτές.

Η Θωμαΐς Βλάσση, η γλυκύτατη Δασιώτισα φαρμακοποιός, αποκάλυψε ένα απίστευτο ταλέντο στο τραγούδι και στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” και κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό με την ερμηνεία της.

Η Θωμαΐς  έφερε τη συγκίνηση στην σκηνή του talent show του ΣΚΑΙ. Εμφανίστηκε με κλασικό τραγούδι και αρχικά οι τρεις κριτές έδειξαν ότι δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Ωστόσο γρήγορα παρέσυρε τους πάντες στη μαγεία της φωνής της.

Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου

Με τη συνοδεία του Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο τραγούδησε εκστατικά το “Chi il bel sogno di Doretta” (Ποιο είναι το όμορφο όνειρο της Ντορέττα), του Giacomo Puccini.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, κριτές και κοινό συγκινήθηκαν και μετά το τέλος της ερμηνείας της η Μαρία Μπακοδήμου πάτησε το Golden Buzzer. 
«Από την πρώτη στιγμή εδώ είχα πάντα μια απορία… ποια είναι η στιγμή που κάποιος σε κάνει να πατήσεις το Golden Buzzer. Νομίζω ότι είναι η στιγμή που νιώθεις μια συγκίνηση για τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά και πάτησε το «πολυπόθητο» κουμπί και έφερε την Θωμαΐδα κατευθείαν στα ημιτελικά. Και οι τρεις κριτές σηκώθηκαν και πήγαν στη σκηνή για να την συγχαρούν.

Η Θωμαΐς Βλάσση, χαρούμενη για την επιτυχία της, φωτογραφήθηκε για το Χαϊδάρι Σήμερα στο φαρμακείο της, στην οδό Γ. Παπανδρέου στο Δάσος, παρόλο που ο Σάκης Τανιμανίδης της είπε ότι δεν θα ξαναπάει στο φαρμακείο γιατί θα κάνει μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι! Μας είπε ότι ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στα ημιτελικά, χωρίς άγχος πια.

“Ήθελα απλά να δείξω την τέχνη μου”, μας απάντησε στην ερώτηση γιατί πήγε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Το έδειξε και με το παραπάνω και της ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

Οι στίχοι του τραγουδιού της:

Ποιος θα μπορούσε να μαντέψει το όμορφο όνειρο που είχε η Doretta;

Γιατί το μυστήριό της έληξε

Μια μέρα ένας μαθητής τη φίλησε στο στόμα

Και αυτό το φιλί ήταν η αποκάλυψη!

Ήταν το πάθος!

Τρελή αγάπη!

Τρελή μέθη!

Ποιος θα είναι ξανά σε θέση να περιγράψει το απαλό χάιδεμα

ενός φιλιού τόσο καυτού;

Ω! Το όνειρό μου!

Ω! Η ζωή μου!

Ποιος νοιάζεται για πλούτο

Αν τελικά ευδοκιμεί η ευτυχία!

Ω χρυσό όνειρο

Για να μπορέσει να αγαπήσει έτσι.