ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδαριώτισα αναγνώρισε τον ληστή της – Την είχε απειλήσει με κατσαβίδι

Η συμπολίτισσα αναγνώρισε τους ληστές που την απείλησαν στο δωμάτιό της από τις φωτογραφίες τους που δημοσιεύτηκαν στο πλαίσιο της Εισαγγελικής εντολής για γνωστοποίηση των στοιχείων τους. Η εισβολή τους στο σπίτι της της είχε στοιχίσει μερικές στιγμές τρόμου και μόλις είδε τις φωτό έσπευσε στην Ασφάλεια Χαϊδαρίου για να τους καταγγείλει.

Αναφερόμαστε στην τριμελή συμμορία από την Αγία Βαρβάρα (ένα μέλος της καταζητείται). Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες μας, εξιχνιάστηκε μια ληστεία που διέπραξαν στην πόλη μας. Οι δύο από τους δράστες είχαν εισβάλει απογευματινές ώρες σε σπίτι και άρχισαν να αφαιρούν τιμαλφή. Όταν τους αντελήφθη η μεσήλικη γυναίκα, που εκείνη την ώρα ήταν ξαπλωμένη στο δωμάτιο της, άρχισε να φωνάζει και τότε ο ένας από αυτούς την απείλησε με κατσαβίδι. Αφού άρπαξαν τη λεία τους εξαφανίστηκαν.

Η συνδημότισσά μας κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δραστών, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Έτσι στο φάκελο της δικογραφίας που σχηματίστηκε ο συγκεκριμένος επιβαρύνεται με μία ακόμα κατηγορία, της ληστρικής κλοπής.

Με πλούσιο ποινικό παρελθόν

Η συγκεκριμένη σπείρα από τα τέλη του 2019 σπείρα είχε αναπτύξει έντονη εγκληματική δράση. Διέπρατταν  συστηματικά ληστείες σε βάρος πεζών στους οποίους ασκούσαν σωματική βία και τους απειλούσαν με μαχαίρι ή με ρίψη πέτρας. Επιπλέον προέβαιναν σε διαρρήξεις – κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων. Να σημειωθεί πως ένα αυτοκίνητο που έκλεψαν από περιοχή του λεκανοπεδίου, το εγκατέλειψαν στο Χαϊδάρι. Παράλληλα στη διάρκεια της σύλληψης τους, εξακριβώθηκε πως σε βάρος του ενός συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, ενώ και τα τρία μέλη της συμμορίας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές  για παρόμοια αδικήματα. Το τρίτο μέλος της συμμορίας αναζητείται.

Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε τις αρχές

Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες που τυχόν έπεσαν θύματα των συγκεκριμένων, να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Χαϊδαριώτισα αναγνώρισε τον ληστή της - Την είχε απειλήσει με κατσαβίδι 1

ΚΑΤΣΑΡΗ ή ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ή ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ (ον.)Δημήτριο ή Δημήτριο – Αναστάσιο ή Αναστάση του ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημητρίου ή Δημητρίου ή Παναγιώτη και της Γιαννούλας, γεννηθέντα το 1998 ή 1999 ή 2000 στην Αθήνα ή στον Πειραιά και

ΚΑΤΣΑΡΗ (ον) Δημήτριο – Ανάργυρο, αγνώστου πατρός και της Αθανασίας, γεννηθέντα την 11-09-1998 στον Πειραιά Αττικής

Σχετικό δημοσίευμα: Συμμορία ληστών “όργωνε” Χαϊδάρι και Αγία Βαρβάρα

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button