ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι Ξανά: “Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους”

ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕΛΕΚΟΥ

Η εκλογική αποδοκιμασία του κ. Σελέκου ως Δημάρχου από την συντριπτική πλειοψηφία των Χαϊδαριωτών, τον έχει πανικοβάλει, με αποτέλεσμα να εκτρέπεται σε ενέργειες που τον αποκαλύπτουν και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη της πόλης μας.

Μόνος εκείνος από όλους τους υποψηφίους έχει γεμίσει, από διαφημιστικές αφίσες με το πρόσωπό του, τις κολώνες της ΔΕΗ, τους στύλους φωτισμού, τους σηματοδότες , όπου υπάρχει αστικός εξοπλισμός, ακόμη και σε δέντρα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίληψη του για την καθαριότητα και το περιβάλλον. Η πόλη εξ αίτιας του παρουσιάζει απαράδεκτη εικόνα. 

Χαϊδάρι Ξανά: "Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους" 1

Επίσης ομάδες νέων, προφανώς κομματικών μελώ

ν από άλλους δήμους, έχουν κατακλύσει όλες τις γειτονιές της πόλης από το πρωί μέχρι το βράδυ και με φορτικότητα προπαγανδίζουν υπέρ του. Λες και οι Χαϊδαριώτες περίμεναν από επισκέπτες να σχηματίσουν γνώμη για το δήμαρχο τους. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά.

Η αποστολή τους μάλιστα δεν περιορίζεται στη προπαγάνδα και τη διανομή ενός υβριστικού φυλλαδίου, αλλά χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, προσποιούνται τους Χαϊδαριώτες και σπέρνουν αδίστακτες συκοφαντίες σε βάρος προσώπων της παράταξής μας και του επικεφαλής της Βαγγέλη Ντηνιακού.

Χαϊδάρι Ξανά: "Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους" 3

Στον Δήμο, η τρομοκράτηση και η εκβίαση των εργαζομένων δεν έχει προηγούμενο. Παρατρεχάμενοι της απερχόμενης διοίκησης σε διατεταγμένη υπηρεσία εκφοβίζουν ομάδες εργαζομένων ότι δήθεν θα διωχθούν, ακόμη και ότι θα απολυθούν.

Με όλα αυτά το μόνο που έχουν κατορθώσει είναι να ρίξουν το επίπεδο του εκλογικού αγώνα πολύ χαμηλά.

Από την πλευρά μας δεν θα τους παρακολουθήσουμε στον κατήφορο τους. Θα σταθούμε όπως κάναμε μέχρι σήμερα με αξιοπρέπεια και ποιότητα, γιατί αυτό αξίζουν οι συμπολίτες μας. Δεσμευόμαστε ότι πολύ σύντομα, μετά το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, η πόλη μας θα αποκτήσει άλλο πρόσωπο για το οποίο θα είμαστε όλοι περήφανοι

Χαϊδάρι Ξανά: "Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους" 5

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button