ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Το My Market Local στηρίζει το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο

Η 20ή Νοεμβρίου εορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Το My Market local συμμετέχει στηρίζοντας το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο.

Το σπουδαίο ίδρυμα προστασίας του παιδιού, που εδρεύει στο Χαϊδάρι, θα έχει σημαντική βοήθεια από το κατάστημα My Market Local (Αγωνιστών Στρατοπέδου 79) στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το καλύτερο για τα κορίτσια που φιλοξενεί.

Πιο συγκεκριμένα, Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα (17-20 Νοεμβρίου) θα υπάρχει καλάθι συγκέντρωσης προϊόντων που θα διατεθούν στο Χριστοδούλειο. Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το κατάστημα θα διαθέσει το 10% των εισπράξεών του στο Ίδρυμα.

Ο κ. Γιάννης Ηλιάδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, είπε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”:

Από τη πρώτη μέρα που ανέλαβα το franchisse της my market στο Χαϊδάρι στηρίζω το Χριστοδουλειο ίδρυμα. Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τα δικαιώματα του παιδιού που είναι στις 20 Νοεμβρίου θα έχουμε ένα καλάθι που μπορούν όλοι να προσφέρουν κάτι. Μια μικρή προσφορά από εμάς είναι μια μεγάλη βοήθεια για τα παιδιά του Χριστοδούλειου. Το καλάθι θα υπάρχει από τη Παρασκευή 17/11 έως κ τη Δευτέρα 20/11. Επίσης στις 20/11 θα διαθέσουμε το 10% των εισπράξεων για αυτό το σκοπό.
Σας ευχαριστώ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button