ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαϊδάρι: Ο ερωτευμένος Αλβανός διαρρήκτης, που αναστάτωσε την Κρατική Ασφάλεια

Τον Δεκέμβριο του 2019 σε μία κλεμμένη Mercedes στο Χαϊδάρι βρέθηκαν δύο τρικάκια αντεξουσιαστικής προέλευσης. Έτσι στην υπόθεση ενεπλάκη η Κρατική Ασφάλεια, οπότε αναπόφευκτα το θέμα έγινε γνωστό στον κεντρικό Τύπο και τα σενάρια “φούντωσαν”. Η ζωή πάντως έχει τις δικές της διαδρομές και μία από αυτές ξαναέφερε τον καταζητούμενο οδηγό της Mercedes στο στην πόλη μας, όπου και συνελήφθη…

Πριν από δύο ημέρες, λοιπόν, γράψαμε σε άρθρο μας για τον τραυματισμό Αλβανού διαρρήκτη κατά την απόπειρά του να μπει σε διαμέρισμα στην Ιερά Οδό. Ο 42χρονος κακοποιός συνελήφθη και τα δακτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν πως είναι το ίδιο πρόσωπο που οδηγούσε την περιβόητη κλεμμένη Mercedes.

Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2019, μετά την καταδίωξη και την τριπλή καραμπόλα στην οδό Κολοκοτρώνη, στο εσωτερικό της Mercedes είχαν βρεθεί -εκτός από διαρρηκτικά εργαλεία- και δύο τρικάκια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Για το λόγο αυτό τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε τότε η Κρατική Ασφάλεια και το κλεμμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω έλεγχο. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και τον αναζητούσαν οι αρχές. Όπως όμως αποδείχθηκε από την έρευνα, δεν είχε σχέση με τον αναρχικό χώρο και τα τρικάκια τού τα είχαν δώσει κάποιοι στον δρόμο την ώρα που οδηγούσε.

Στην υπόθεση είχε παρέμβει τον Δεκέμβριο του 2019 η “Κατάληψη Παπουτσάδικο”, που δημοσίευσε κείμενο με τίτλο Σχετικά με την ταινία μικρού μήκους “Ο κλέφτης με τα τρικάκια”.

Τελικά μετά από περίπου 15 μήνες ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Μαρτίου, όπως αναφέραμε, μετά από αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι συνδημότη μας. Έτσι σήμερα είναι υπόδικος για δύο υποθέσεις.

Όσο για τη συχνή παρουσία του στο Χαϊδάρι, που συνοδεύονται και από παράνομες πράξεις, οι πληροφορίες μας λένε ότι οφείλονται σε αίσθημα ανάμεσα στον 42χρονο Αλβανό και μία ομοεθνή του συμπολίτισσά μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button