ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαϊδάρι: Ένα επιπλέον αυτοκίνητο για τη “Βοήθεια στο σπίτι”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Με ένα ακόμη αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN Micra, ενισχύθηκε το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και η ειδική δομή του Δήμου Χαϊδαρίου για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού «Μένουμε Σπίτι – Κανένας Μόνος του στο Χαϊδάρι».  Η δωρεάν παραχώρηση θα διαρκέσει για όσο διάστημα συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Το όχημα παρέλαβαν ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας Φώτης Θεοδωρακόπουλος από την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Autohellas – Hertz.

Η παραχώρηση έγινε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ Δημήτρη Παπαστεργίου σε συνεργασία με την Autohellas – Hertz για την στήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων με την προσφορά 150 αυτοκινήτων.

Τις ευχαριστίες του στην εταιρεία, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και στον Γενικό Διευθυντή  της ΚΕΔΕ Γιάννη Καραγιάννη για την συνδρομή τους στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Χαϊδαρίου εξέφρασε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός. Με την προσθήκη του επιπλέον οχήματος ο Δήμος μπορεί  να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες κατ’ οίκον διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης αυτού του διαστήματος.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button