ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Έκλεισαν τμήματα σε δύο ακόμη σχολεία – Τέσσερα συνολικά με κρούσματα

Η επέλαση του κορωνοϊού είναι ασταμάτητη. 568 σχολεία σε όλη την επικράτεια έχουν μπει ολικά ή τμήματά τους σε αναστολή λειτουργίας, ανάμεσά τους και τεσσερα στο Χαϊδάρι.

Δύο είναι από αυτά μπήκαν σήμερα στη λίστα του Υπ. Παιδείας. Από το 3ο Λύκειο στο Δάσος χτες έκλεισε το Β1 μέχρι 16/11 και, όπως μαθαίνουμε, σήμερα έκλεισε και το τμήμα Β2. Επίσης από το δημοτικό της Νέας Παιδείας ανέστειλε τη λειτουργία του το τμήμα ΣΤ2 μέχρι 13/11.

Θυμίζουμε ότι είναι ήδη σε αναστολή λειτουργίας ολόκληρο το 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου μέχρι 10/11, αλλά και τα τμήματα Β1 και ΒΜ1 του ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου, μέχρι 6/11.

Ολόκληρη η λίστα εδώ.

“Λουκέτο” σε Γυμνάσια και Λύκεια – Ανοιχτά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι πρωθυπουργός και κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων και αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Αναφορικά με το ζήτημα των σχολείων, ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε ότι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι να κλείσουν Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη τη χώρα.

Αντίθετα προτείνουν να μείνουν ανοικτά τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες λοιπόν η κυβέρνηση προσανατολίζεται εν μέσω lockdown σε ανοιχτά και κλειστά σχολεία ταυτόχρονα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button