ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Χειροπέδες σε “τουρίστες” από τη Ρουμανία, μέσα σε σούπερ μάρκετ

Προσάγονται σήμερα στον Εισαγγελέα δύο Ρουμάνοι πολίτες, ενώ τρίτος αναζητείται, για απόπειρα κλοπής σε σούπερ μάρκετ του Χαϊδαρίου.

Χτες το μεσημέρι,1 Φεβρουαρίου, η ρουτίνα σε σούπερ μάρκετ της πόλης κυλούσε κανονικά, μέχρι τη στιγμή που ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος “έπιασε” μια ασυνήθιστη κίνηση. Μια ομάδα τριών ανθρώπων ακολουθούσε κατά πόδας έναν ηλικιωμένο άνδρα που ψώνιζε, ενώ οι ίδιοι δεν έριχναν τίποτε στο καλάθι τους. Αποδείχτηκε ότι χτύπησε διάνα.

Λίγο νωρίτερα, η τριάδα περίπου στα 25 όλοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- είχαν εντοπίσει το υποψήφιο θύμα τους να μπαίνει στο κατάστημα, κρατώντας ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε το πορτοφόλι του. Το ακολούθησαν και μπήκαν μαζί του στο σούπερ μάρκετ, πήραν και ένα καλάθι, αλλά δεν ενδιαφέρονταν καθόλου για τα ψώνια, παρά παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση στους διαδρόμους. Όμως και αυτούς κάποιος άλλος τους είχε “βάλει στο μάτι”.

Κάποια στιγμή επιχείρησαν να πάρουν το πορτοφόλι από τον ηλκιωμένο, αλλά βρέθηκε μπροστά τους ο υπεύθυνος ασφαλείας, που είχε πειστεί πια ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο ένας από τους άνδρες κατάφερε να διαφύγει, αλλά οι άλλοι δύο μπλοκαρίστηκαν και σε λίγο συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής από κοινού. Δεν δήλωσαν διεύθυνση κατοικίας αλλά είπαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο. Δεν είναι σεσημασμένοι, τουλάχιστον στη χώρα μας. Δεν αποκλείεται να ήρθαν ταξίδι στην Ελλάδα για να αρπάξουν ό,τι μπορούν από κλοπές και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button