ΕΚΛΟΓΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μπορούμε και χωρίς αυτούς!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Οι Πολίτες Σε Δράση Χαϊδαρίου είμαστε εδώ με δεδομένη τη θέληση να απευθυνόμαστε στον κόσμο με ειλικρίνεια. Διότι αν δε συμβαίνει αυτό, τότε είμαστε λαϊκιστές και κυρίως βρισκόμαστε εκτός πραγματικότητας.

Εξηγούμαστε λοιπόν, με καθαρές κουβέντες:

Δεν αποτελεί «αδίκημα» ούτε και είναι ανήθικο, να δίνεται κομματική στήριξη σε μια παράταξη που λαμβάνει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όμως είναι απαράδεκτο επί σειρά μηνών να «μάχεσαι» δημοσίως για να «εξασφαλίσεις» την κομματική στήριξη. Τότε δηλώνεις υποταγή στο κόμμα και όχι θέληση να υπηρετήσεις- ως οφείλεις- τον πολίτη. Τότε θεωρείται δεδομένο ότι δε βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση για τον πολίτη, αλλά για το κόμμα.

Αν διαφωνούν σε αυτό οι κ.κ. Ντηνιακός, Πανόπουλος και Θεοφίλης ας μας το πουν και κυρίως ας μας το τεκμηριώσουν. Διότι υπάρχουν αδιάψευστα τεκμήρια για τη μέχρι τώρα δράση τους. Όλοι είδαμε, για παράδειγμα, την αγωνία τους για μια θέση στη φωτογραφία δίπλα στον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά ή παλαιότερα δίπλα στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.

Πέραν αυτού, το σημαντικότερο είναι, ότι εκπροσωπούν όλους αυτούς που κράτησαν το Χαϊδάρι στάσιμο ή/και το οπισθοδρόμησαν. Πρόκειται άλλωστε για τον απερχόμενο Δήμαρχο και δύο πρώην Αντιδημάρχους, που ο καθένας στο ποσοστό που του αναλογεί είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα στη πόλη μας.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι το Χαϊδάρι μας χρειάζεται επανεκκίνηση , να κάνει «διαγραφή» σε οτιδήποτε παραπέμπει στο παρελθόν και το οποίο αποδεδειγμένα απέτυχε. Θέλει νέα πνοή, χρειάζεται φρέσκους ανθρώπους και σύγχρονες ιδέες σε όλα τα επίπεδα.

Είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να το προσφέρει ούτε ο πρώην Δήμαρχος κ. Σελέκος ούτε η παράταξή του. Ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία, προτίμησαν να υπηρετήσουν τις κομματικές τους αγκυλώσεις και όχι την πόλη μας. Το Χαϊδάρι άλλωστε δεν χρειάζεται κομματικούς τοποτηρητές – και το έχει δει το «έργο» πολλές φορές κατά το παρελθόν- αλλά συμπολίτες.

Εμείς είμαστε εδώ και εκφράζουμε απόλυτα την αλλαγή κατεύθυνσης που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Γι’ αυτό και μπορούμε χωρίς αυτούς, γι’ αυτό και μπορούμε να γίνουμε όλοι ΣΥΜ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

#HaidariGiaOlous

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button