Σφραγίστηκε η ερειπωμένη πολυκατοικία της οδού Γ. Παπανδρέου, για την οποία πολλές φορές έχουμε γράψει ότι οι περίοικοι, εδώ και χρόνια (συγκεκριμένα από το 1999 που την χτύπησε ο σεισμός της Πάρνηθας) παραπονούνται ότι γίνεται περιστασιακή κατοικία αστέγων και ναρκομανών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ρύπανση. 

Οι σιδεριές στα ανοίγματα του ισογείου σφράγισαν το κτήριο. Ωστόσο η αισθητική ρύπανση και ο κίνδυνος από τους διαλυμένους τοίχους παραμένει και είναι ευθύνη των ιδιοκτητών, επιτέλους, να το αποκαταστήσουν, όπως και του Δήμου να τους πιέσει. 

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, η δημοτική αρχή έφραξε με σιδηροκατασκευές τις πόρτες και τα παράθυρα του ισογείου, για να μην μπορεί να μπει κανένας μέσα. 

Επί 16 χρόνια ο πιο κεντρικός δρόμος του Δάσους στιγματίζεται από αυτή την άθλια εικόνα.

Αναγνώστριές μας από το Δάσος μάς έστειλαν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο:

Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή που τοποθέτησε σιδεριές στις εισόδους τις εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας (Γ.Παπανδρέου και Ρ.Φεραίου – Δάσος), ύστερα από αίτηση των περιοίκων.

Η εν λόγω πολυκατοικία επί σειρά ετών, ήταν καταφύγιο αστέγων και χρηστών ναρκωτικών ουσιών , με αποτέλεσμα να καθιστά δύσκολη και επικίνδυνη την ζωή των περιοίκων.


Ρίτσα Μελισσάρη
Σοφία Χατζηβασιλείου
Ευαγγελία ΚρυστάλληΣχετικά δημοσιεύματα:

–