ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Υπαίθρια πορνεία στον Σκαραμαγκά, “στα πράσσα” ο Βούλγαρος προαγωγός

Όσο ξαφνικά εμφανίστηκαν, τόσο ξαφνικά χάθηκαν. Ο λόγος για ιερόδουλες που “ψάρευαν πελάτες” στην Εθνική Οδό, στο μήκος της που διασχίζει το Χαϊδάρι. Η παρουσία τους και ο ασύδοτος τρόπος που δούλευαν προκάλεσε διαμαρτυρίες προς την Αστυνομία, που βρήκε την άκρη.

Υπαίθρια πορνεία στον Σκαραμαγκά, "στα πράσσα" ο Βούλγαρος προαγωγός 1
Το βουλγάρικο κύκλωμα πορνείας αποφάσισε να “αξιοποιήσει” την κίνηση της Εθνικής Οδού, όσο και την ερημιά της περιοχής γύρω από τη γέφυρα Σχιστού, αλλά έφτανε και μέχρι την οδό Σατωβριάνδου, στα Κουνέλια. Εδώ και ένα 20ήμερο περίπου, τα κορίτσια έκαναν υπαίθρια πορνεία από νωρίς το βραδάκι, μόλις έπεφτε το σκοτάδι. Ήταν ένα λούμπεν κύκλωμα, που δημιούργησε αμέσως προβλήματα, καθώς προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες στους πελάτες τους ακόμα και πίσω από τις πικροδάφνες, σε σχεδόν δημόσια θέα! Οι σκηνές αυτές προκάλεσαν αγανάκτηση σε κάποιους κατοίκους της Αφαίας και του Δαφνιού, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, που απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. 
Η Ασφάλεια Χαϊδαρίου ανησύχησε, καθώς υπήρχε κίνδυνος να δημιουργηθεί “πιάτσα”, η οποία αποτελεί εστία εγκληματικότητας, αλλά και είναι δύσκολο να ξηλωθεί, αν παγιωθεί. Επειδή η πορνεία είναι πταίσμα, οι ίδιες οι εκδιδόμενες τιμωρούνται με ένα απλό πρόστιμο. Οπότε για να χτυπηθεί το κύκλωμα έπρεπε να βρεθεί ο προαγωγός. 
Πράγματι, μετά από παρακολούθηση της Ασφάλειας συνελήφθη άτομο βουλγαρικής υπηκοότητας. Ο φερόμενος ως εγκέφαλος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της μαστροπείας. Διαπιστώθηκε ότι είχε συλληφθεί και πάλι για τον ίδιο λόγο, του αποδόθηκε κατηγορία για βαρύ πλημμέλημα και ορίστηκε σε βάρος του τακτική δικάσιμος. 
Χάρη στην επέμβαση της τοπικής Αστυνομίας η Εθνική Οδός δεν έγινε πιάτσα του έρωτα. Τα κορίτσια έφυγαν για αλλού. Λίγες ελπίδες έχουν όμως να ξεφύγουν από τη φτώχεια και τη σεξουαλική εκμετάλλευση, τόσο των προαγωγών όσο και των πελατών…

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button