ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ρένα Δούρου στο “Χαϊδάρι Σήμερα”: “Εξετάζουμε το έργο οδικού κόμβου Σκαραμαγκά”

Θέσαμε υπόψη της περιφερειάρχου Αττικής, κ. Ρένας Δούρου, το δημοσίευμά μας “ΥΠΕΡ-ΚΟΜΒΟΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ. Πρώτα ρήμαξαν το τοπίο και μετά πέταξαν (δυο φορές) το έργο στα σκουπίδια” και της ζητήσαμε να το σχολιάσει σαν νυν περιφερειακή αρχή. Επίσης την ρωτήσαμε αν υπάρχει η πρόθεση να επανεξεταστεί η σκοπιμότητα του έργου, αλλά και η υλοποίησή του, μια και είναι διαθέσιμη η μελέτη του.

Λάβαμε απάντηση από το Γραφείο Περιφερειάρχη, στο οποίο αναφέρεται ότι κατανοεί το θέμα και διαβεβαιώνει ότι τα στοιχεία που παρουσιάσαμε θα εξεταστούν διεξοδικά.

Συγκεκριμένα:
“Κατανοούμε απόλυτα το ζήτημα που θίγετε αναφορικά με τον Οδικό Κόμβο Σκαραμαγκά.  Να είσθε βέβαιοι ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα εξεταστούν διεξοδικά και προς όλες τις παραμέτρους τους (οικονομικές, διοικητικές, τεχνικές κ.λπ.), ώστε να διερευνηθεί αποτελεσματικά η όποια δυνατότητα διαθέτουμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, για το εν λόγω έργο.”
Το “Χαϊδάρι Σήμερα” είναι σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας και θα σας ενημερώσει μόλις υπάρχουν νεότερα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button