ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bαθιά θλίψη για τον πρόωρο χαμό της Μαρίνας Καψοπούλου

Η Μαρίνα Καψοπούλου, δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από πολύχρονη, γενναία μάχη με την επάρατη νόσο.

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της: “Για πολλά χρόνια γραμματέα της Ένωσης με μεγάλη δράση στο γονεϊκό κίνημα της πόλης μας. Η Μαρίνα μας ήταν μια μαχήτρια της ζωής σαν γυναίκα, σαν μητέρα και σαν εργαζόμενη. Με αγωνιστική στάση ζωής, παράδειγμα για όλους. Δεν υπέστειλε τη σημαία του αγώνα ούτε το μεγάλο χρονικό διάστημα που έδινε τη μάχη της για τη ζωή. Το ΔΣ της Ένωσης εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Μαρίνας. Καλό σου ταξίδι συναγωνίστρια Μαρίνα”.

Η θανούσα έγινε διαδοχικά πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου.

Ακόμη, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου και ο Μιχάλης Σελέκος εκφράζει την οδύνη του για την απώλειά της.

Εργαζόταν στο ΨΝΑ και ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΨΝΑ την “αποχαιρετά” με θλίψη και εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Υγείας – Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής και η ΚΟΒ ΨΝΑ του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια: «Άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό καθώς παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας ήταν παρούσα στις μάχες της Οργάνωσης, ενώ ήταν και μέλος στο ΔΣ των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΨΝΑ “Δαφνί”. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας προς το σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους της», σημειώνουν.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα  5 Ιουλίου, στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίτσα Χαϊδαρίου και η κηδεία θα γίνει στις 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Σχιστού Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button