ANIMALS

“Αυτό είναι το επίπεδο του πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου;”

ολγα γαβακη

Ντροπή στον Δήμο Περιστερίου!!! Ντροπή στον δήμο που εγκαταλείπει τα ζώα του στους δρόμους απροστάτευτα! Ντροπή σε έναν από τους πιο εύπορους δήμους στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει τα αδέσποτα ζώα του ως σκουπίδια και τους δημότες του ως ιθαγενείς που ενθουσιάζονται με δώρα καθρεφτάκια!

Ντροπή σας κύριοι που έχετε την διοίκηση του Δήμου στα χέρια σας και δεν έχετε φροντίσει να έχετε έναν προσωρινό χώρο φιλοξενίας ή μια σύμβαση με πανσιόν ζώων ώστε να παραμένουν ασφαλή μέχρι να υιοθετηθούν.

"Αυτό είναι το επίπεδο του πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου;" 3

Αιγάλεω – Χαϊδάρι εδώ και 3 χρόνια έχουν ΚΑΙ διαρκή σύμβαση με πανσιόν ΚΑΙ προσωρινό χώρο φιλοξενίας εντός των διοικητικών ορίων τους. Ντροπή σας που αφήνετε τα ζώα που εγκαταλείπουν οι ανεύθυνοι κηδεμόνες να γίνονται λιώμα στους δρόμους. Οι δημότες Περιστεριου μόνο με φιέστες και συναυλίες είναι καλυμμένοι; Αυτό είναι το επίπεδο του πολιτισμού στον Δήμο Περιστερίου;

Η πενταμελής επιτροπή φάντασμα που μας κοπανάει συνεχώς η υπηρεσία του δήμου τι έχει “αποφανθεί” για αυτά τα δύστυχα; Ντροπή σας!

Άλλα δύο δύστυχα πλάσματα προερχόμενα από σπίτια που τα εγκατέλειψαν επανατοποθετήθηκαν χθες από το ΔΙΚΕΠΑΖ στους δρόμους. ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ…

Παρόμοια Άρθρα

6 Σχόλια

 1. Έχετε κάποιο δίκιο.. Κοιτάξτε τώρα να κάνετε κανένα έργο στο ουγκανταχαιδάρ, και αφήστε τα πονόψυχα άρθρα.. 1 εκατομμύριο λακκούβες ποιος θα τις φτιάξει… Ο δήμαρχος Λονδίνου..

 2. Συμφωνώ απόλυτα. Σας ευχαριστούμε για την ανάρτηση αυτού του άρθρου. Αναμένουμε έμπρακτη απάντηση από τους αρμόδιους του ” Δήμου της καρδιάς μας”.

 3. Λυπάμαι πολύ ειλικρινά.Αυτη τη στιγμή φροντίζω 5 αδέσποτες γατούλες.Οπου και αν γυρίσω βλέπω κακοποίηση και εγκατάλειψη αυτών των αθώων ψυχών.Αναρωτιεμαι λοιπόν καθημερινά που είναι η παρέμβαση του Δήμου? Τι κάνει ο Δήμος Περιστερίου για αυτή τη ντροπή? Μάλλον τελικά απ’ ότι φαίνεται εθελοτυφλει . Τίποτα απολύτως .Κινητοποιηθεί τε άνθρωποι του πολιτισμού!!!!.Κάποια πλάσματα μας χρειαζονται

 4. Ευγενές το ενδιαφέρον σας για τα αδέσποτα ζωντανά που εγκαταλείπουν οι ‘’ζωόφιλοι’’ αλλά μήπως θα έπρεπε να ενδιαφερθούμε λίγο περισσότερο για τους συνανθρώπους μας που είναι άστεγοι, νηστικοί, άπλυτοι, ασθενείς χωρίς καμία υγειονομική περίθαλψη και ζουν ανάμεσά μας χωρίς να τους δίνουμε καμία σημασία, παιδιά που αντί να βρίσκονται στο σχολείο και τη θαλπωρή της οικογένειας βρίσκονται στα φανάρια και επαιτούν για το βλέμμα μας και τον ανθρωπισμό μας άστεγοι άνθρωποι που πεθαίνουν στο δρόμο γιατί καμία δημόσια δομή δεν τους δέχεται ακόμα και αυτές που διαφημίζονται ως φιλάνθρωπες(σας μιλάω από προσωπική εμπειρία).
  Δε λέω ότι η θέση σας είναι λάθος αλλά νομίζω ότι χρειάζεται μια ιεράρχηση των θεμάτων και των αξιών.
  Πρώτα ο άνθρωπος και μετά τα υπόλοιπα ζωντανά.
  Ο πολιτισμός έχει χώρο για όλους. Να μην ακολουθήσουμε όμως τη σωστή σειρά;
  Ελπίζω να μην έγινα δυσάρεστος αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Το ζητούμενο λοιπόν είναι τι θελουμε πρώτα να είμαστε Φιλόζωοι ή Φιλάνθρωποι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button