ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Αυτή τη φορά οι τηλε-απατεώνες έπεσαν “σε τοίχο”!

Η οργανωμένη επιχείρηση των τηλε-απατεώνων πριν από δύο εβδομάδες στο Χαϊδάρι είχε αποφέρει σημαντικά κέρδη στο κύκλωμα που έχει έδρα εκτός Ελλάδας, βλέπε Οι απατεώνες “δάγκωσαν” το Χαϊδάρι – Εκατοντάδες τηλεφωνήματα από το εξωτερικό. Το συγκεκριμένο άρθρο είχε ακριβώς το σκοπό της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τη μεθοδολογία των κακοποιών, με τη βοήθεια αξιωματικού της τοπικής Αστυνομίας. Λοιπόν, η προσπάθεια είχε καλά αποτελέσματα!

Τις αμέσως προηγούμενες μέρες έγινε ένα ακόμη μπαράζ τηλεφωνημάτων σε σπίτια στο Χαϊδάρι. Αυτή τη φορά όμως “εισέπραξαν” άφθονα διαολοσταλσίματα. Τουλάχιστον πέντε συμπολίτες ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα για “τροχαίο του παιδιού” κοκ, και ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο που έπρεπε και σίγουρα ήταν και άλλοι που δεν μίλησαν με την αστυνομία. Το πιο σημνατικό είναι ότι κανένας δεν κατάγγειλε ότι έπεσε δικό του πρόσωπο θύμα της απάτης.

Αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας απέδωσε την θετική εξέλιξη και στο προαναφερθέν άρθρο της εφημερίδας μας και έδωσε συγχαρητήρια στο “Χαϊδάρι Σήμερα”. Με τη σειρά μας τονίζουμε ότι μια αστυνομία σαν αυτή που έχουμε στην πόλη, με εξωστρέφεια, μεθοδικότητα και -πάνω απ’ όλα- αντίληψη του κοινωνικού της ρόλου είναι πραγματικά χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button