ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθηνά Σκαμπά: Δεν ανήκω στην Πλεύση Ελευθερίας

 

Στο τεύχος Ιανουαρίου 2018 της εφημερίδας «24 ώρες Χαϊδάρι», στις σελίδες 14,15, στο άρθρο «Χάρτης του Χθες – Χάρτης του σήμερα», αναφέρεται η φράση: «Η Αθηνά Σκαμπά δραστηριοποιείται με την Πλεύση Ελευθερίας».

γράφει η Αθηνά Σκαμπά, Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου

Δεν γνωρίζω την πηγή της πληροφορίας αυτής, όμως η πολιτική μου ταυτότητα είναι κατ’ επανάληψη δηλωμένη δημοσίως και δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς δημοσιογράφοι που γνωρίζουν τα πρόσωπα της πόλης μας μπορεί να έκαναν ένα τέτοιο λάθος.

Ανήκω στην Αριστερή οργάνωση «Διεθνιστική Εργατικά Αριστερά» (ΔΕΑ) της οποίας είμαι ιδρυτικό μέλος. Η ΔΕΑ συμμετείχε ως συνιστώσα στο ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο των «Πολιτών σε Δράση» με το οποίο εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος. Μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου από τον Τσίπρα, η ΔΕΑ, μαζί με άλλες δυνάμεις αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ και συγκρότησε το μετωπικό σχήμα ΛΑΕ, στο οποίο συμμετέχει ακόμα.

Τα στοιχεία ένταξής μου, καθώς και οι πολιτικές μου απόψεις είναι γνωστά. Δημοσιεύτηκαν στο βιογραφικό μου σημείωμα ως υποψήφιας στις Δημοτικές Εκλογές, αντίστοιχα στο βιογραφικό μου σημείωμα ως υποψήφιας στη Βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ. Κατ’ επανάληψη έχουν αναφερθεί σε τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο. Επιπλέον οι θέσεις που έχω καταθέσει, δημοσίως, κατά καιρούς δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως θέσεις ενός μέλους της «Πλεύσης Ελευθερίας», για όποιον καταλαβαίνει στοιχειωδώς από πολιτική. Όλα τα παραπάνω, συχνά έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Σε κάθε περίπτωση, η πληροφορία θα μπορούσε πριν δημοσιευθεί να διασταυρωθεί με ένα απλό τηλεφώνημα, γεγονός που με προβληματίζει για τα κίνητρα του δημοσιεύματος αλλά και είναι ενδεικτικό της αξιοπιστίας του.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button