ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ασπρόπυργος: Συνεχίζεται η μάχη με τις φωτιές σε εργοστασιακούς χώρους – Πυκνός καπνός στην περιοχή 

Καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 4 το πρωί της Τετάρτης (25/1/23) σε εργοσταστιακό χώρο στα Νεόκτιστα και υπό έλεγχο τέθηκε η δεύτερη φωτιά που ξέσπασε μία ώρα αργότερα σε άλλο εργοστασιακό χώρο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ενώ πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή.

Περίπου στις 8 το πρωί τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στη Νέα Ζωή, όπου επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σε εξέλιξη είναι η δεύτερη φωτιά στα Νεόκτιστα, καθώς υπάρχουν διάσπαρτες μικροεστίες. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα

Για την κατάσβεσή τους επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 16 οχήματα. H πρώτη φωτιά που πήρε και μεγαλύτερες διαστάσεις ξέσπασε σε βιομηχανικό χώρο αποθήκευσης οικοδομικών υλικών στην οδό Τζαβέλα στον Ασπρόπυργο. Λόγω των εύφλεκτων υλικών οι καπνοί έχουν τυλίξει τον χώρο κάνοντας τη δουλειά των πυροσβεστών πολύ δύσκολη. Ο αέρας σπρώχνει τον καπνό προς την κατεύθυνση των διυλιστηρίων γεγονός που κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την κατάσταση για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους στην περιοχή.

Μέρος της μεταλλικής κατασκευής στον βιομηχανικό χώρο υποχώρησε μετά τη φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν πάρα πολλοί πυροσβέστες και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button