ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΔΑ, στήριξη επιχειρήσεων Δυτικής Αθήνας: Αποστολή στη Βαρκελώνη

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Στήριξη Επιχειρήσεων Δυτικής Αθήνας Βusiness4Extroversion». ο ΑΣΔΑ διοργανώνει την πρώτη του επιχειρηματική αποστολή για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ.

Η επιχειρηματική αποστολή στην Ισπανία, Tετάρτη 3 Μαΐου 2023 έως την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, αφορά στην έκθεση ΒioCultura, η οποία πραγματοποιείται στο Palau Sant Jordi στη Βαρκελώνη, και εστιάζει στην άνθηση της βιολογικής παραγωγής, τις πωλήσεις και την κατανάλωση.

Στήριξη επιχειρήσεων Δυτικής Αθήνας “Βusiness4Extroversion”

Η πρώτη επιχειρηματική αποστολή έρχεται έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση 6 εξειδικευμένων Θεματικών Εργαστηρίων, κατά τα οποία οι προσκεκλημένες επιχειρήσεις πληροφορήθηκαν για τις δράσεις του έργου, τα κορυφαία οφέλη από την πλατφόρμα που προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ προς όλες τις επιχειρήσεις -και όχι μόνο της Δυτικής Αθήνας- (Ψηφιακά εργαλεία Επιχειρηματικότητας, Δικτύωση και συνέργειες επιχειρήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, Ειδικές Αναφορές Κλάδων και Δραστηριοτήτων) και τα χρηματοδοτικά εργαλεία υποστήριξης των επιχειρήσεων (προγράμματα Εξοικονομώ / Επιχειρώ, Επιχειρηματικότητα 360, Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ, Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ).

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οικολογίας και της βιολογικής παραγωγής και ειδικότερα στους εξής τομείς:

 • Βιώσιμη μόδα
 • Οικολογικά καλλυντικά
 • Τρόφιμα και προιόντα μεσογειακής διατροφής (όχι απαραίτητα πιστοποιημένα ως βιολογικά)
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
 • Hλεκτροκίνηση και ποδήλατα e-bike
 • City Logistics
 • Θεματικές μορφές τουρισμού (γαστρονομία, υγιεινή διατροφή, ευεξία, Τουρισμός Υπαίθρου, Οικολογικός)

Σημειώνουμε ότι στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής προβλέπονται δωρεάν οι εξής υπηρεσίες:

 • Προετοιμασία του προφίλ και της παρουσίασης της επιχείρησης (landing page)
 • Διοργάνωση και προγραμματισμός Β2Β επαφών
 • Δικτύωση και προβολή μέσω της διοργανώτριας έκθεσης
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και όπου αλλού προκύψουν ανάγκες με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο.

Η BioCultura είναι η μεγαλύτερη έκθεση οικολογικών προϊόντων και υπεύθυνης κατανάλωσης στην πολιτεία. Το 2023 πρόκειται να συγκεντρώσει περίπου 300 εκθέτες αφιερωμένους στους τομείς των: βιολογικών τροφίμων, οικολογικών καλλυντικών, βιώσιμης μόδας, υγιεινού σπιτιού, υπεύθυνου τουρισμού, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, βιώσιμης κινητικότητας, χειροτεχνίας και ΜΚΟ. Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 250 δραστηριότητες και αναμένονται περίπου 50.000 επισκέπτες.

ΑΣΔΑ, στήριξη επιχειρήσεων Δυτικής Αθήνας: Αποστολή στη Βαρκελώνη 3

Για την διευκόλυνση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην επιχειρηματική αποστολή του ΑΣΔΑ, παραθέτουμε τον Επιχειρηματικό Οδηγό του Γραφείου ΟΕΥ για την αγορά της Ισπανίας και το Δελτίο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Εξελίξεων για την Ισπανία (μηνός Φεβρουαρίου 2023).

Για την έγκαιρη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, δηλώστε για τον ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Παρασκευή 14 Απριλίου 2023 τη σχετική δήλωση εδώ.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ:

Σχετικά με τη διαμονή σας και τα αεροπορικά εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Υποστήριξης του έργου (τηλ. επικοινωνίας 210.9769560 και [email protected] ).

Φορέας Χρηματοδότησης του Έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ ΒΑΑ Δυτικής Αθήνας, που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της, μέσω του Ε.Π. «Αττική 2014 -2020

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button