ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αποστρατεύτηκε ο Σπ. Δόσχορης – Η οικογένεια του “Χαϊδάρι Σήμερα” τον ευχαριστεί δημόσια

Με τις εν εξελίξει κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία αποστρατεύτηκε ο Χαϊδαριώτης διοικητής της Άμεσης Δράσης, Σπύρος Δόσχορης, με το βαθμό του υποστράτηγου.

Τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υποδιοικητής της ίδιας υπηρεσίας και διοικητής στην Ομάδα ΔΙΑΣ, Διονύσης Κωστής.

Ο κ. Δόσχορης εργάστηκε με εξαιρετική αφοσίωση σε μια νευραλγική υπηρεσία της ΕΛΑΣ, η οποία έχει άμεση επαφή με το κοινό έγκλημα. Είναι όμως και αυτή που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και ο απελθών διοικητής ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας.

Με την ευκαιρία αυτή, το “Χαϊδάρι Σήμερα” και ο δημοσιογράφος του Γιώργος Παπαπαναγιώτου ευχαριστούν δημόσια το ίδιο και την Άμεση Δράση, διότι πρόσφεραν καίρια βοήθεια στον τελευταίο σε πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021 η εφημερίδα ειδοποίησε την Αστυνομία για απώλεια επικοινωνίας με τον κ. Παπαπαναγιώτου και μετέφερε τον φόβο της ότι πιθανώς διατρέχει κίνδυνο. Ο κ. Δόσχορης, στον οποίο έφτασε το μήνυμα, έδωσε εντολή σε δύο άνδρες της Άμεσης Δράσης, που πήγαν στο σπίτι του δημοσιογράφου και πηδώντας νύχτα από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου μπήκαν και τον βρήκαν πεσμένο, με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με χαρά πήρε ξημερώματα τηλέφωνο στην εφημερίδα μας για να μας πει ότι εντοπίστηκε, έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Σήμερα ο κ. Παπαπαναγιώτου δίνει με αισιοδοξία τον αγώνα της αποκατάστασης, χάρη στην άμεση ανταπόκριση της Άμεσης Δράσης.

Με τις ίδιες κρίσεις προήχθη σε ταξίαρχο ο μέχρι τώρα Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής, Λυκούργος Μπιτσακάκης και παραμένει στην ίδια θέση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button