ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστόλης Θεοφίλης: “Δεκανίκι κανενός”

Το τελευταίο διάστημα βιώσαμε μια έντονη προεκλογική περίοδο με πρωτοφανή πόλωση και ένα νέο, ψευδεπίγραφο διπολισμό να «πλανιέται» πάνω από την πόλη μας.

Ο Α΄ γύρος των δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε με τα αποτελέσματα του να είναι γνωστά σε όλους τους πολίτες του Χαϊδαρίου. Οι παρατάξεις του Μιχάλη Σελέκου και του Βαγγέλη Ντηνιακού διεκδικούν την δημοτική αρχή της πόλης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Ντηνιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιλογή που χαρακτήρισε ως «μονόδρομο» τον Μάιο του 2014 και ήταν ο σημερινός δήμαρχος και ο Μιχάλης Σελέκος, αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που τον υπέδειξε τότε ως καταλληλότερο (από την θέση της τρίτης ρυθμιστικής δύναμης), «ανοίγοντας» του ουσιαστικά τον δρόμο να αναλάβει τον δημαρχιακό θώκο.

Για την σημερινή εικόνα της πόλης σημαντικό «μερίδιο» ευθύνης έχουν και οι δύο.

Η δική μας παράταξη, μια νέα παράταξη δεν κατάφερε (στην πρώτη της παρουσία) να εμπνεύσει την μεγάλη πλειοψηφία των Χαϊδαριωτών όπως πιστεύαμε, αποτελεί όμως, την Τρίτη δύναμη σε ένα νέο δημοτικό σκηνικό.
Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μας αλλά και τους υποστηρικτές μας για τον «καθαρό» αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Για τους χιλιάδες Χαϊδαριώτες και Χαϊδαριώτισσες, που μας στήριξαν με την ψήφο τους παρά τις αντιξοότητες και την «κατευθυνόμενη» λάσπη, η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι απλά μικρή.
Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες στον καθημερινό αγώνα για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Το Χαϊδάρι Ψηλά!», από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε, υπερασπίζεται τις διακηρυγμένες αρχές, της συνέπειας λόγων, του πολιτικού ήθους και των σταθερών αξιών και αυτές θα συνεχίζει να υπερασπίζεται.

Η δημοτική μας παράταξη δεν πρόκειται να γίνει «ουρά» ούτε «δεκανίκι» κανενός.
Διεκδικεί και θα κατακτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί οι συνθήκες θα το απαιτήσουν.
Όμως, μπροστά μας, έχουμε τον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Στο δίλημμα Σελέκος ή Ντηνιακός απαντάμε κατά συνείδηση γιατί οι πολίτες εν έτει 2019 δεν χειραγωγούνται δεν καθοδηγούνται.

Στους συνδημότες και τις συνδημότισσες που έβαλαν «πλάτη» στο ανιδιοτελές, αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα, τους καλούμε να ψηφίσουν εκείνον που εκτιμούν ότι ανταποκρίνεται στα διαχρονικά κριτήρια, της εντιμότητας, της διαφάνειας και της ανιδιοτέλειας.

Να ψηφίσουν εκείνον που εκτιμούν ότι με βάση την δύσκολη πραγματικότητα της απλής αναλογικής, θα μπορέσει να συνθέσει μια ευρεία συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας μακριά από αλαζονικούς ηγεμονισμούς μακριά από τις πελατειακές σχέσεις ενός χρεοκοπημένου, κρατικοδίαιτου, αυτοδιοικητικού παρελθόντος.

Να ψηφίσουν εκείνον που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών και όχι λίγων, «εκλεκτών» μειοψηφιών που επιθυμούν να έχουν μόνιμα «ένα μπάρμπα στην κορώνη».

Την Δευτέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οφείλουμε να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί μόνο στα δικά μας χέρια μπορεί να φτάσει «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button