ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απόφαση σφράγισης του Aqua Fun Park – Αντιδρά η επιχείρηση

Την σφράγιση του Aqua Fun Park στον Σκαραμαγκά αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης. Από την πλευρά της η επιχείρηση λέει ότι το πάρκο θα συνεχίσει να λειτουργεί και μιλάει για “κακόβουλους ανταγωνιστές”.

Σύμφωνα με την απόφαση (ολόκληρη πιο κάτω), η οποία εκδόθηκε στις 8-8-2019, η σφράγιση επιβάλλεται “κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1α του άρθρου 1 της υ.α. 7471/03-05-2019 (Β1479), σύμφωνα με την οποία τα τουριστικά καταλύματα και οι εγκαταστάσεις εντός αυτών (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κολυμβητικές δεξαμενές, παιδότοποι), τα οποία λειτουργούν με ειδικό σήμα λειτουργίας ή έχουν υποβάλει γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 31, 40 και 41 του ν. 4442/2016, εφόσον διαπιστωθεί από αρμόδια ελεγκτική αρχή ότι δεν πληρούν τους όρους και τιν νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας τους όπως αυτές ισχύουν και ορίζονται από τις νόμιμες διατάξεις, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας”, δηλαδή επιβάλλεται το διοικητικό μέτρο της σφράγισης.

Από την πλευρά της η ιδιοκτησία της επιχείρησης αναμένεται να ασκήσει τα νόμιμα μέσα (αναστολή της απόφασης κτλ.). Σε ανακοίνωσή της για τα γεγονότα σημειώνει ότι “Το πάρκο μας συνεχίζει να λειτουργεί και θα λειτουργεί. Κάθε αντίθετη φήμη διαρρέεται από αισθήματα ζηλοφθονίας. Σε πείσμα των κακόβουλων ανταγωνιστών που θέλουν το αντίθετο, εμείς στέλνουμε παντού τις ευχές μας και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη γιορτή της Παναγίας!”.  

Σύμφωνα με την απόφαση η σφράγιση προβλέπεται για τις 19 Αυγούστου. 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την την απόφαση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button