Χαϊδάρι Σήμερα Άρπαξε την τσάντα στο Δάσος, συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη

 

Μια δεύτερη «δουλειά» αναζητούσε 37χρονος Έλληνας. Τη βρήκε λοιπόν! Όταν σχολούσε από το ψητοπωλείο γειτονικής πόλης, έκανε μερικές… ληστείες. Δύο από αυτές, μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιωθεί στο Χαϊδάρι.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα επισκέφτηκε πρώτες πρωινές ώρες πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λεωφόρο Αθηνών. Επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο ταμείο, η σθεναρή όμως αντίσταση του υπαλλήλου τον ανάγκασε να πάρει γρήγορα  το αυτοκίνητό του και να φύγει. Λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά στο Δάσος, κατάφερε να αφαιρέσει με τη βία την τσάντα μιας εργαζόμενης κοπέλας, που περίμενε στη στάση το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της. Η τσάντα περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και με τη βοήθεια οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, ο δράστης εντοπίστηκε. Συνελήφθη στη νέα Σμύρνη όπου κατοικούσε,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε στον Ανακριτή. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πρόκειται για άτομο γνώριμο στις διωκτικές αρχές. Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Την 6-12-2017 συνελήφθη στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες σε βάρος πεζής και πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή του Χαϊδαρίου.