ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Από τη χωματερή της Φυλής ξεκίνησε η φωτιά στο Ποικίλο”

Ο Θωμάς Μπιζάς δίνει μια άλλη διάσταση στη φωτιά που έκαψε μέρος του Ποικίλου Όρους. Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι αυτή ξεκίνησε από τη χωματερή και πριν μπει στο δάσος έκαψε και εγκατάσταση ανακύκλωσης, προκαλώντας τοξικό νέφος στη Δυτική Αθηνα.

Πιο συγκεκριμένα γράφει:

Διαβάστε τα ρεπορτάζ από τοπικά σαιτ του δήμου Φυλής –και όχι μόνο- για τη φωτιά που ξεκίνησε από τη χωματερή για να καταλάβετε πως ελέγχει –και- την ενημέρωση το βρώμικο κύκλωμα των σκουπιδιών.

Δεν θα βρείτε ούτε μια λέξη για την εγκατάσταση του Κωστούλα που κάηκε και μας έπνιξε με τον τοξικό καπνό. Δεν θα βρείτε ούτε μια φωτογραφία της παλιάς χωματερής που κάηκε.

Δεν θα βρείτε ούτε λέξη για την μυρωδιά των καμένων σκουπιδιών. Ούτε μια λέξη για την αύξηση των επιπέδων των επιβλαβών αιωρούμενων.

Όλα τα σάιτ μιλούν για φωτιά σε θαμνώδη έκταση στο νεκροταφείο και στο Ποικίλο όρος που κατασβήστηκε χάρη στην παρέμβαση του δήμου Φυλής και ανεβάζουν φωτογραφίες του δήμαρχου και των αντιδημάρχων.

Το κύκλωμα, το μόνο που το ενδιαφέρει, είναι να συνεχίσει να κερδοσκοπεί ανενόχλητο στη Δυτική Αττική. Αυτοί να κερδίζουν και εμείς οι άλλοι να… Συμπληρώστε μόνοι σας ότι θέλετε.

Τι έκαψε η φωτιά

Στην εικόνα από δορυφόρο που επιμελήθηκε ο Αποστόλης Βενέτης φαίνεται το κομμάτι που κάηκε. Με κόκκινο οι φωτιές, πορτοκαλί η άνοδος της θερμοκρασίας από τις φωτιές…

"Από τη χωματερή της Φυλής ξεκίνησε η φωτιά στο Ποικίλο" 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button