ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Από θαύμα δεν είχαμε νέα θύματα στη Λ. Αθηνών

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουνίου, στη Λ. Αθηνών, λίγο πιο κάτω από το Δημαρχείο. Ο φόβος για το χειρότερο, όσων άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο, ευτυχώς δεν δικαιώθηκε. Όπως φαίνεται, η αιτία και πάλι  είναι η παραβίαση του κόκκινου.

Ήταν περίπου μισή ώρα πριν από τις 4 το απόγευμα, όταν σημειώθηκε η σύγκρουση, στον αριθμό 212 της Λεωφόρου Αθηνών. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αυτοκίνητο που ερχόταν από την Αθήνα, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη για να στρίψει προς τον Άγιο Ανδρέα. Τη στιγμή εκείνη ένα άλλο αυτοκίνητο κινούνταν κανονικά στην ευθεία για την Αθήνα. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστούν τα δύο οχήματα και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Το οδόστρωμα γέμισε με θρύψαλα και λάδια αυτοκινήτων.

Από θαύμα δεν είχαμε νέα θύματα στη Λ. Αθηνών 3

Από θαύμα δεν είχαμε νέα θύματα στη Λ. Αθηνών 5

Τη στιγμή εκείνη δύο νεαροί, που εργάζονται σε κοντινές επιχειρήσεις, έτρεξαν με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια στους επιβαίνοντες. Όμως είδαν με ανακούφιση ότι οι δύο οδηγοί, σαν από θαύμα, βγήκαν σώοι από τα αυτοκίνητα τους. Αφού πέρασε το πρώτο σοκ ειδοποίησαν την Τροχαία και τις ασφαλιστικές τους εταιρείες.

Η κυκλοφορία στο αριστερό ρεύμα της καθόδου της Λεωφόρου Αθηνών προς την Αθήνα, παρουσίασε για αρκετή ώρα  ανάσχεση. Λίγη ώρα αργότερα τα δύο τρακαρισμένα αυτοκίνητα παρέλαβαν γερανοφόρα οχήματα.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button