ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Από Χαϊδάρι πάει ΣΕΦ το μεγάλο πανηγύρι με Πετρολούκα Χαλκιά, Κυρίτση, Μπέκιο, Θώδη

 

Αλλαγή θέσης για το μεγάλο πανηγύρι – Αντάμωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαριτσιωτών Αρκαδίας. Δεν δεν γίνει τελικά στο Χαϊδάρι, αλλά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την ίδια ώρα και μέρα: Σάββατο 09 Ιουνίου, ώρα 22:00.

Θα είναι παρόντα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού: Γιώργος Μπέκιος, Αντώνης Κυρίτσης, Πετρολούκας Χαλκιάς, Έφη Θώδη, Δήμητρα Μπέκιου, Άρης Μουγκοπέτρος και Κωνσταντίνος Δουρίδας. Μας περιμένει ένα μεγάλο γλέντι, γεμάτο κέφι και χορό.

Θα τιμηθούν ο Αντώνης Κυρίτσης και ο Πέτρο-Λούκας Χαλκιάς για την προσφορά τους στο δημοτικό τραγούδι.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου, κ.Μιχάλης Μηλιώνης, μάς έστειλε την παρακάτω επιστολή:

Μετά από μια ξεκάθαρη πράξη αυθαιρεσίας και αθέτησης συμφωνητικού, η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου, σε έκτακτη συνάντηση που είχαμε, μας ανακοίνωσε πως δεν μας παραχωρεί πλέον το Θεατράκι Χαϊδαρίου για την προγραμματισμένη εκδήλωση μας το Σάββατο 09 Ιουνίου. Οι αστείες δικαιολογίες από πλευρά τους πολλές… Καθεμία από αυτές
αντικρούσθηκαν με επιχειρήματα, μα δεν άλλαξε γνώμη στα μέλη της δημοτικής αρχής. Το σημαντικότερο ατόπημά τους είναι που μας ενημέρωσαν για την ακύρωση της παραχώρησης του χώρου μόλις 5 μέρες πριν την εκδήλωση, αδιαφορώντας για τα τεράστια έξοδα και την προσπάθεια που έχει καταβάλει ένας πολιτιστικός σύλλογος μικρού χωριού της Αρκαδίας. Το Χαϊδάρι έχασε την ευκαιρία για την μεγαλύτερη διαφήμιση του μέχρι σήμερα. Όσο όμως και να προσπαθούν κάποιοι, το πανηγύρι μας απλά άλλαξε τοποθεσία.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο ΣΕΦ το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00 να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι και χορό με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής μουσικής. 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button