Το βίντεο σοκαριστικού τροχαίου στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής, δημοσίευσε οδηγός. Κατέγραψε άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τροχαίο. Νωρίτερα ο οδηγός που τράβηξε το βίντεο είχε προσπαθήσει -μάταια- να σταματήσει τον 85χρονο παραβάτη.

Το βίντεο δείχνει αυτοκίνητο μάρκας Τογιότα, που οδηγούσε ηλικιωμένος, είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, κινούμενο προς Αθήνα και μάλιστα με αρκετή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα, δίπλα στη διαχωριστική τσιμεντένια μπάρα. Μετά από 200 περίπου μέτρα διαδρομής, κι αφού πέρασαν δίπλα του άλλοι έντρομοι οδηγοί, συγκρούστηκε μετωπικά με τον ανύποπτο οδηγό ενός Άλφα Ρομέο. Ο 85χρνος τραυματίστηκε.

Το βίντεο:

Ο τύπος δεν είναι καλά.. στο αντίθετο.! μόλις τώρα λεωφόρο Αθηνών. Στο ύψος Ελευσίνα.!

Gepostet von Alexandros Pistopoulos am Dienstag, 5. Mai 2020

Ο κ. Αλέξανδρος Πιστόπουλος, επαγγελματίας οδηγός, που ανέβασε το βίντεο – ντοκουμέντο εξήγησε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” πως το τράβηξε. “Τον είχα αντιληφθεί λίγο νωρίτερα στο αντίθετο ρεύμα και προσπάθησα με κόρνες και φωνές να τον σταματήσω, αλλά δεν έπαιρνε χαμπάρι. Μόλις απομακρύνθηκε, γιατί εγώ είχα κίνηση μπροστά μου, έβγαλα το κινητό και άρχιζα να τραβάω το βίντεο”.

Όπως είδατε, μόλις έγινε το σοκαριστικό τρακάρισμα, το κινητό έπεσε από το χέρι του κ. Πιστόπουλου.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος οδηγός, οδηγώντας επίσης στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος της Ελευσίνας, είτε συγκρούστηκε ελαφρά είτε ανάγκασε τον οδηγό ενός άλλου Ι.Χ. αυτοκινήτου να στρίψει απότομα το τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να αναποδογυρίσει.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος οδηγός όμως, όπως είπαμε, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα μέχρι το ύψος της Χαλυβουργικής, όπου προκάλεσε το δεύτερο τροχαίο ατύχημα που δείχνει το βίντεο.