ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απάντηση του Δήμου Χαϊδαρίου σχετικά με τη χρήση των γηπέδων τένις

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση γηπέδου τένις στον ΑΟΑ Χαϊδαρίου δίνει η διοίκση του Δήμου, απαντώντας σε επιστολή αναγνώστη μας (Τένις στο Χαϊδάρι: Δεν αντέχουμε να πληρώνουμε τον “Μαζικό Αθλητισμό”!), η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί και εξέφραζε το παράπονο ότι δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες ώρες στις δημοτικές εγκαταστάσεις για την άσκηση των δημοτών.

Η δημοτική αρχή λέει ότι το Γ’ γήπεδο τένις στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους διατίθεται στον ΑΟΑΧ εκτάκτως και προσωρινά, καθώς και ότι επίκειται συζήτηση του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών χώρων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μένει να δούμε αν θα περισσέψουν ώρες στα κάθε είδους γήπεδα και για το κοινό που επιθυμεί να ασκείται και να παίζει χωρίς επιβάρυνση, έξω από αθλητικούς συλλόγους που αξιοποιύν τις δημοτικές εγκαταστάσεις.

Ολόκληρη η απάντηση:

Αγαπητοί κύριοι,

Σχετικά με επιστολή αναγνώστη σας, η οποία αφορούσε την χρήση του Γ΄ γηπέδου τένις στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους, σας ενημερώνουμε ότι: Η παραχώρηση για 2 ώρες την ημέρα του συγκεκριμένου γηπέδου στον ΑΟΑΧ είναι προσωρινή και διενεργείται κατόπιν της αδυναμίας χρήσης από τον Σύλλογο των γηπέδων τένις του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρείου λόγω των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σύντομα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, όπου προβλέπονται οι διαδικασίες και τα κριτήρια της παραχώρησης χρήσης τους σε Συλλόγους της πόλης μας. Έχει ήδη εγκριθεί από το Δ.Σ. σε πρόσφατη συνεδρίαση του ο κανονισμός παραχώρησης χρήσης των σχολικών γυμναστηρίων και αιθουσών σε φορείς και συλλόγους.

Τα θέματα αυτά μετά από πολλά χρόνια μπαίνουν σε τάξη, τηρουμένων πάντα των διαδικασιών προηγούμενης διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς και λήψης σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button