ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Γιάννη Ιγγλέση στον Κίμωνα Φουντούλη

 

Ο κ. Γιάννης Ιγγλέσης έστειλε στην εφημερίδα μας απάντηση για σχόλιο του κ. Κίμωνα Φουντούλη, το οποίο περιλαμβάνεται στο άρθρο του “Σκέψεις και προβληματισμός για την πεζογέφυρα στο Παλατάκι”.

Ο Γ. Ιγγλέσης εστιάζει στη φράση: “Μια παρατήρηση για όσους με ευαισθησία σχολιάζουν στο διαδίκτυο. Η ειλικρινής ανησυχία των πολλών είναι αξιέπαινη και δικαιολογημένη. Η ευαισθησία όμως αυτού που ως μέλος της επιτροπής πολεοδομικού και αρχιτεκτονικού ελέγχου (ΕΠΑΕ) πέρασε δίχως σχόλια το WATER PARK, ενώ γνώριζε για την Αρχαία Ιερά Οδό και όλα τα συναφή, καθώς και η ευαισθησία του πρωτεργάτη αμφισβήτησης των ορίων προστασίας του Όρους Αιγάλεω, αυτού που έζησε την πλημμύρα στο σχολείο της Αφαίας και δεν έκανε το παραμικρό, αυτές οι ευαισθησίες οφείλουν συγγνώμες.”

Γράφει λοιπόν: 

Απευθύνομαι στον δημοσιογραφικό σας όμιλο “ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ” και ειδικότερα για το άρθρο του συντάκτη ΚΙΜΩΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, μια και με αφορά το πρώτο σκέλος της ακροτελευταίας ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ του.

Συμμετείχα ως Αρχιτέκτονας εκπροσοπώντας τον ΣΑΔΑΣ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων) στην Επιτροπή Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου στην τότε Πολεοδομία Αιγάλεω επί πολλά έτη, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΒΗ και ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑ για το αναφερόμενο WATER PARK οποτεδήποτε ήρθε φάκελος για έγκριση στην επιτροπή. Πάντοτε είχα ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Ο Κος Φουντούλης, αν ήθελε να είναι αντικειμενικός θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ να αναζητήσει τα πρακτικά της ΕΠΑΕ στο Πολεοδομικό Γραφείο και αν έβρισκε το παραμικρό εις βάρος μου, τότε να ξεστόμιζε τέτοιες βαριές και προσβλητικές κατηγορίες και ειρωνικές ύβρεις για εμένα προσωπικά.

ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ από τον έγκριτο διαδικτιακό ιστότοπο σας να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Κου ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ.

Εάν δεν δικαιωθώ πλήρως με δημόσια συγνώμη από τον συντάκτη του άρθρου θα προσφύγω στην δικαιοσύνη… διότι αισθάνομαι βαθιά προσβεβλημένος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΣΗΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π. – τ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (1982-1993 και 2002-2006) και τ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (1993-1998) – ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ & ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. τηλ. 6944-397954

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button