ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μαχαιριές στο Δάσος

Έβγαλαν τα μαχαίρια και χτύπησαν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν αποκάλυψαν το λόγο. Μάλιστα δήλωσαν στoυς Αστυνομικούς ότι η συμπλοκή ήταν μόνο μια κακή στιγμή!

Η ώρα ήταν γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου, όταν δύο Αιγύπτιοι ηλικίας περίπου 35 ετών διασταυρώθηκαν στην οδό Γ. Παπανδρέου. Οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα μεταξύ τους. Όμως δεν περιορίστηκαν εκεί. Έβγαλαν από τις τσέπες τους μαχαίρια και προκάλεσαν σωματικές κακώσεις ο ένας στον άλλον. Περίοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες τηλεφώνησαν θορυβημένοι στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι δύο άτομα αλληλομαχαιρώνονται στη μέση του δρόμου.

Τους τραυματίες παρέλαβε ματωμένους ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους πήγε στο Αττικόν, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Δεν θέλουμε να υποβάλουμε μηνύσεις»

Κατά την έξοδο τους από το Νοσοκομείο, περιπολικό τους προσήγαγε στο Α.Τ. Χαϊδαρίου. Στο ενδιάμεσο οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής “είχαν αλλάξει τροπάριο”. Δεν αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους αλληλοτραυματίστηκαν, αλλά αντίθετα επικαλέστηκαν παλιά γνωριμία και… μια χρόνια φιλία που τους συνδέει. Τελικά κανένας από τους δύο δεν θέλησε να κάνει μήνυση.

Παρόλα αυτά δεν τη γλίτωσαν. Λόγω του αυτεπαγγέλτου, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και επιπλέον της απειλής και της εξύβρισης. Το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου δεν είναι κάτοικοι Χαϊδαρίου.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button