ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Αναζητώντας την οδό Πίνδου και την διαφάνεια στον Δήμο Χαϊδαρίου”

Αποστόλης Θεοφίλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Δυστυχώς, τα ερωτήματα που απευθύναμε στον δήμαρχο (τόσο εντός του περασμένου δημοτικού συμβουλίου όσο και με  δημόσιες ανακοινώσεις) αναφορικά με την απευθείας ανάθεση που φέρει την υπογραφή του και αφορούν την «ΝΕΟΡΟΣ Ι.Κ.Ε.» παραμένουν αναπάντητα.

Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης έχει βρεθεί η φερόμενη ως έδρα της εταιρείας, οδός Πίνδου 155, Άνω Λιόσια. Και λέμε φερόμενη γιατί τα μέχρι σήμερα στοιχεία συντείνουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Σχετικό έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής βεβαιώνει ότι οδός Πίνδου 155 δεν υπάρχει!.

Αποτέλεσμα: Να αμφισβητείται η διάφανη λειτουργία της δημοτικής αρχής.

"Αναζητώντας την οδό Πίνδου και την διαφάνεια στον Δήμο Χαϊδαρίου" 3

Αλλά δεν μείναμε εκεί, στην στείρα κριτική  του «καναπέ». Στις αντιπολιτευτικές κορώνες από  την «ασφάλεια» της  «πολυθρόνας». Στόχος μας, η ανάδειξη  της αλήθειας και μόνο. Γι’ αυτό επισκεφτήκαμε το σημείο, αναζητώντας την οδό Πίνδου 155.

Μάταια όμως. Αντί αυτής συναντήσαμε πουρνάρια, όρη και οικόπεδα.

Καλούμε τον δήμαρχο των «απευθείας αναθέσεων» να μην «κρύβεται» άλλο. Και να απαντήσει επιτέλους στο επίμαχο ερώτημα: Έχει η δεν έχει η συγκεκριμένη εταιρεία έδρα στην οδό Πίνδου 155, στα Άνω Λιόσια;

Γιατί, εάν δεν υπάρχει, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Να ζητήσει συγνώμη από τον Χαϊδαριώτικο λαό. Να ανακαλέσει άμεσα  την απευθείας ανάθεση. Και να δρομολογήσει τις απαιτούμενες ενέργειες.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες διαφάνειας.

Με την περιουσία και τα χρήματα των φορολογούμενων Χαϊδαριωτών δεν ανεχόμαστε «σκιές».

Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ο Βαγγέλης Ντηνιακός: Ο δήμος δεν είναι το «τσιφλίκι» του.

Υ.Γ. 1 Συνεχίζουμε την αντιπολίτευση με στοιχεία. Παρακάτω σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του επικεφαλής μας στην συγκεκριμένη  περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Υ.Γ. 2 Η έδρα για κάθε επιχείρηση αποτελεί το βασικότερο μέγεθος που στεγάζει υπαλλήλους, πάγια στοιχεία και εξοπλισμό. Εάν δεν υπάρχει, τότε ουσιαστικά  δεν υφίσταται εταιρεία.

Υ.Γ. 3 Πόσο μάλλον να συναλλάσσεται με φορείς του δημοσίου όπως ο δήμος Χαϊδαρίου.

#Με ψέματα στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑήρθαν#

#Με ψέματα στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑσυνεχίζουν#

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button