ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανακαίνιση των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Χαϊδάρι – Σε αναζήτηση χώρων οι ομάδες

Χώρους προπόνησης και αγώνων εκτός Χαϊδαρίου αναζητούν τα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία. Ο λόγος είναι ότι ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης στα δύο γήπεδα που διαθέτει η πόλη, δηλαδή στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους και στο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Και στους δύο αθλητικούς χώρους θα τοποθετηθούν σύγχρονοι χλοοτάπητες, ενώ θα γίνουν και πρόσθετες εργασίες σε βοηθητικούς και λειτουργικούς χώρους. Ειδικότερα,  στο «Τάκης Χαραλαμπίδης» θα κατασκευαστεί νέα κερκίδα για τους φιλοξενούμενους και τοιχίο στα όρια με το Δρομοκαΐτειο, που θα εμποδίζει τα φερτά υλικά από τις βροχές να μπαίνουν στο γήπεδο.

Γραφειοκρατίας το ανάγνωσμα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Αυγούστου, η δημοτική αρχή επισήμανε πως το φετινό καλοκαίρι οι εργαζόμενοι του Δήμου έδωσαν μάχη για να υπερκεράσουν τους σκοπέλους της γραφειοκρατίας. Κατάφεραν σύντομα να πάρουν εγκρίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου οι ανάδοχοι των έργων να αναλάβουν σύντομα και να βάλουν μπροστά τις εργασίες.

Ανακαίνιση των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Χαϊδάρι - Σε αναζήτηση χώρων οι ομάδες 3

Οι δύο μελέτες καταρτίστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Το έργο στο γήπεδο του Δάσους θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ το “Τ. Χαραλαμπίδης” θα αναβαθμιστεί με πόρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των δύο έργων είναι για τον Μάιο του 2019. Όμως ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραγιάννης, μιλώντας αποκλειστικά στο «Χαϊδάρι Σήμερα», είπε πως πιστεύει ότι τα γήπεδα θα δοθούν πριν τον συμβατικό χρόνο εκτέλεσης των έργων στις ομάδες της πόλης.

Αυτή την περίοδο οι συμβάσεις βρίσκονται στο στάδιο του τελικού έλεγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button