Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του το πτώμα του ηλικιωμένου που έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Σκλαβενίτη. Ήταν κάτοικος Χαϊδαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου γύρω στις 12:20 το μεσημέρι, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα, στην προσπάθεια του να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ μόλις είχε αγοράσει έτοιμο γεύμα από το σούπρ μάρκετ.

Να σημειωθεί πως τέσσερις μέρες μετά, την Τρίτη 27 Ιουλίου, η Ελληνική Αστυνομία με επίσημη ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της, ζητούσε από πολίτες που γνώριζαν οτιδήποτε και μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να επικοινωνήσουν με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα”, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν, μίλησε με μέλος της οικογένειας του θύματος, που μας παρέπεμψε στον δικηγόρο της, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δήλωση σε αυτή τη φάση. Η κηδεία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο δυστύχημα και η προσπάθεια αναγνώρισης του θύματος προκάλεσαν το τεράστιο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης της πόλης μας, με εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια.