ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκκληση της ΕΛΑΣ για την ταυτοποίηση του άντρα που σκοτώθηκε από φορτηγό στο Χαϊδάρι

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών, την Παρασκευή 23 Ιουλίου, άφησε πίσω του ένα νεκρό άντρα, ο οποίος ωστόσο παραμένει αγνώστων στοιχείων. Η ΕΛ.ΑΣ., η οποία απευθύνει έκκληση για συνδρομή των πολιτών στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, καθώς δεν είναι γνωστή η ταυτότητά του. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την Παρασκευή 23-7-2021 και περί ώρα 12:20΄, στην Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος της οδικής αρίθμησης 179, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο πεζός άνδρας, στην προσπάθειά του να διασχίσει το οδόστρωμα, παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πρόκειται για άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων ταυτότητας, ηλικίας 65-70 ετών, αναστήματος 1,75 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με λευκά μαλλιά και ο οποίος φορούσε υφασμάτινο παντελόνι χρώματος γκρι, υποδήματα χρώματος καφέ και κρατούσε τσάντα σουπερμάρκετ, η οποία περιείχε μερίδα μαγειρευμένου γεύματος.

Ο ανωτέρω άνδρας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-5788600-20 και 210-5788621.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button