ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Αλλαγή φρουράς” στον Θρίαμβο – Αποχαιρετισμός Γιώργου Μαλαπάνη

F.C. Thriamvos Haidariou

Αγαπητοί φίλοι του Θριάμβου.

Πριν μερικά χρόνια, σε μια δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο, μπήκα μπροστά με μια παρέα γονιών και βάλαμε πλάτη ώστε να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε, με σκοπό να κρατήσουμε τον Θρίαμβο ζωντανό. Κανείς μας δεν ήταν επαγγελματίας παράγοντας. Με μοναδικό οδηγό την αγάπη για τα παιδιά μας, ξεκινήσαμε έναν αγώνα να νοικοκυρέψουμε και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του συλλόγου που λίμναζαν χρόνια ώστε να προχωρήσει ο Θριάμβος με πιο σταθερά και υπεύθυνα βήματα. Μόνοι μας, χωρίς εμπειρία, χωρίς μεγάλο χορηγό που αποφασίζει για όλους και όλα, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς να ξεπουλήσουμε την ομάδα σε κόμματα και παρατάξεις και πάνω από όλα χωρίς να αποκλείσουμε κανέναν που ήθελε πραγματικά να βοηθήσει, καταφέραμε πολλά.

Σε αυτή τη διαδρομή είχα την τιμή και τη χαρά να προσφέρω στον Θρίαμβο από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, που όλοι γνωρίζουμε στο τοπικό ποδόσφαιρο, δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή και συνέχισα να ακολουθώ τις αξίες και το μονοπάτι που είχα χαράξει από την αρχή. Κάθε ταξίδι όμως, όπως και αυτό, έχει ένα τέλος. Ήρθε η ώρα να αποσυρθώ και να παραδώσω τη σκυτάλη στον επόμενο. Εύχομαι και ελπίζω να έβαλα ένα λιθαράκι στο δρόμο του ιστορικού αυτού συλλόγου για ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους του Θριάμβου, τα μέλη του Δ.Σ. που εργαστήκαμε ατέλειωτες ώρες μαζί, όλους τους αθλητές, τους γονείς και όσους έβαλαν πλάτη και βοήθησαν την ομάδα να ξεπεράσει δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια του συλλόγου και καλή δύναμη στον επόμενο Πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γιώργος Μαλαπάνης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button