ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

Rap-άρει το Χαϊδάρι – Video που αξίζει ν΄ακούσεις

 

“Το μίσος που έχω μέσα μου δεν θα το βγάλω                  μ’ αρέσει να περπατώ για να το αποβάλω” 

Οργισμένες ρίμες, αλλά όχι μίσος. Το συγκρότημα “Κοινωνικό Πείραμα” rap-άρει όσα προβληματίζουν έναν νέο, αλλά δεν “σπάει βιτρίνες”. 

Ένα χρόνο ζωής έχει το “Κοινωνικό Πείραμα”. Ο Α. Μιχαήλ και ο Μ. Τσιάβος γράφουν στίχους, ερμηνεύουν και συνεργάζονται με djs για μουσικές παραγωγές. Το Ηip-hop με πινελιές μελωδίας, σίγουρα αξίζει να ακουστεί. 

Όπως λένε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”, το όνομά τους είναι διφορούμενο. “Πρώτον είναι ένα πείραμα αυτή η προσπάθεια να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στον κόσμο. Και δεύτερον, δεν ξέρω αν ποτέ είχες την αίσθηση ότι συμμετέχεις σε ένα πείραμα, αλλά από την μεριά του πειραματόζωου. Σαν τον Τζιμ Κάρρευ στο “Τρούμαν Σόου”. Ή σαν τον “Θαυμαστό καινούριο κόσμο” του Άλντους Χάξλεϋ”.

Τι θέλουν να δώσουν με τα τραγούδια τους; “Προσπαθούμε μέσα από τα κομμάτια μας να προβληματίσουμε σχετικά με τη ζωή μέσα στην κοινωνία, γιατί “άνθρωπος” σημαίνει αυτός που κοιτάει ουρανό. Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο αυτό, άλλαξε πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό”.

Τα κομμάτια τους που κυκλοφορούν στο youtube είναι ο “Λαβύρινθος” και το “Δίλημμα”. Μέσα στο 18 θα κυκλοφορήσουν και άλλα.

“Τους γκρίζους τοίχους σας με χρώματα θα βάψω”, λέει το Κοινωνικό Πείραμα. Κάντε το…

 Θάνος Σκέτος

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button