ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τιμή σε αστυνομικό της Δυτικής Αττικής για την εθελοντική προσφορά του στον άνθρωπο!

Ένας αστυνομικός που “έχει φάει με το κουτάλι” τους δρόμους της Δυτικής Αττικής, σε άπειρες περιπολίες σε μια από τις πιο δύσκολες περιοχές της Ελλάδας, τιμήθηκε για την προσφορά του στον άνθρωπο.

Στον αρχιφύλακα Παύλο Καπάτο, που υπηρετεί στο ΑΤ Ελευσίνας -και παλιότερα του Ασπροπύργου- ύστερα από σχετική διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Διευθυντού Υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ. απονεμήθηκε βραβείο για την σημαντική και εξαιρετική συνεισφορά του στην Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Η τελετή έγινε στις 15-12-2022 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Ο κ. Καπάτος έχει δώσει 35 φορές αίμα στις αιμοδοσίες της ΕΛΑΣ και κοντά στις 100 συνολικά!

Τιμή σε αστυνομικό της Δυτικής Αττικής για την εθελοντική προσφορά του στον άνθρωπο! 3

Να τι λέει ο ίδιος στο “Χαϊδάρι Σήμερα”:

“Ξεκίνησα δειλά και ίσως φοβήθηκα λίγο το 1997, όταν έδωσα για πρώτη φορά αίμα εθελοντικά ως πολίτης. Όμως αυτός ο φόβος μετουσιώθηκε σε συνεχή αιμοδοσία μέχρι σήμερα, ως στέλεχος της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας, για τον συνάνθρωπο που πάσχει και το έχει άμεση ανάγκη! Όσο δύναμαι θα συνεχίσω αυτόν τον ιερό σκοπό, με γνώμονα τον συνάδελφο και τον συνάδελφο εν γένει!Ευχαριστώ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που με τίμησε και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους.”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button