ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αίματα στο φτερό του απορριμματοφόρου…

Venetsianos Manolakos

Κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν για μεροκάματο βρώμας μπίχλας αλλά και τρόμου, τις νύχτες και τις μέρες, για να μαζέψουν τις σακούλες με τα κωλόχαρτα μας, τα αποφάγια μας, τις πάνες με τα σκατά των μωρών και των γερόντων μας, τα σκατά των ζώων μας και την κάθε βρωμιά που αποβάλλουμε εμείς, οι δήθεν (τρομάρα μας) πολίτες και δημότες, και με αηδία πετάμε απαξιωμένα στους κάδους.

Κάποιοι κάνουν την βρομοδουλειά. Κάποιοι “σκουπιδιάρηδες” όπως τους λέμε, ενώ θα έπρεπε να τους λέμε “ξεβρωμιάρηδες” εμάς των σκουπιδοπαραγωγών. Μέχρι νεογέννητα μωρά, όπως εκείνη την χρονιά στην οδό Πίνδου, που απλώς έτυχε και το εντόπισε εκείνος ο ρακοσυλλέκτης.

Αυτοί οι “ξεβρωμιάρηδες” είναι “λειτουργοί” ενός επαγγέλματος και είναι οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, που κάνουν αγώνα για το μεγάλωμα των παιδιών τους, που αυτά στοίχημα ότι θα βγούν καλύτερα από των περισσότερων μας. Σε δρόμους και χωματερές, με βροχή κρύο και ζέστη, να κρέμονται πίσω αναπνέοντας όλη τη μίξη βρώμας και σκουπιδίλας των συμπολιτών τους.

Ένα τέτοιο πλήρωμα τη νύχτα της 14ης Ιουνίου, πάνω εκεί προς στη Βουλγαροκτόνου (σσ στην Πετρούπολη), επειδή κάποιος αναίσθητος πάρκαρε σε γωνία παρεμποδίζοντας την στροφή του απορριμματοφόρου κι αυτό κόλλησε εκεί, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση κακουργηματικού χαρακτήρα από εγκληματία, που έτυχε και μπλόκαρε με το αυτοκίνητο του από πίσω του.

Ο εν λόγω εγκληματίας με αριστοτεχνικά φονικά απανωτά χτυπήματα με γροθιές, δημιούργησε κατάγματα στο κεφάλι του οδηγού και σπασίματα δοντιών, με μεγάλη αιμορραγία, έριξε απανωτές γροθιές στον εργάτη συνοδό, έριξε νοκ άουτ με 2 γροθιές περαστικό νεαρό που προσπάθησε να βοηθήσει. “Συγχαρητήρια” στον “Τσακ Νόρις” που επέδειξε τις “μαχητικές” του ικανότητες στους ανθρώπους που τον ξεβρωμίζουν. Συνήθως ούτε φαντάροι δεν έχουν υπηρετήσει κάτι σαν κι αυτόν. Όταν θα του περαστούν οι χειροπέδες και θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης θα δούμε τη μαγκιά του.

Τα αίματα στο φτερό του απορριμματοφόρου γίνονται σύμβολο των ανθρώπων που προσπαθούν να μάς ξεβρομίσουν κι εμείς τους βρίζουμε, μάς ενοχλούν και τελικά τους δέρνουμε.
Ελπίζουμε η Αστυνομία να συλλάβει γρήγορα αυτόν τον αδίστακτο κακούργο και έχουμε την πεποίθηση, βλέποντας την διάθεση της, ότι θα το καταφέρει. Τότε θα έχει να τα βάλει με όλους τους εργαζομένους, τη δημοτική αρχή, την Δικαιοσύνη και ελπίζουμε με όλη την κοινωνία.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button