Αιγάλεω: Επιδειξίας επιτέθηκε σε 11χρονη έξω από το σπίτι της – Κυνηγητό στην Ιερά Οδό

Τον κυνήγησαν αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας και τον συνέλαβαν στην Ιερά Οδό.
Τρομακτικές στιγμές μέρα μεσημέρι στο Αιγάλεω έζησε χθες (21/2) ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών, όταν το πλησίασε επιδειξίας.
Ο 30χρονος επιδειξίας επιτέθηκε στην 11χρονη στο Αιγάλεω, τραβώντας την από την τσάντα της. Το παιδί ξέφυγε κι αμέσως ανέβηκε έντρομο στο σπίτι του.
Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο 30χρονος φεύγει με τη μηχανή του από το σημείο, όπου επιτέθηκε στην ανήλικη, για να μην τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε ξανά εκεί, όπως φαίνεται σε βίντεο κατοικίας, “για να κόψει κίνηση”.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Star, τρεις αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας τον εντόπισαν. Έπειτα από κυνηγητό κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν στην Ιερά Οδό, με τον ύποπτο μάλιστα να αντιστέκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε προβεί σε αντίστοιχες πράξεις και τον περασμένο Ιούνιο στο κέντρο της Αθήνας.