ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Αιγάλεω: Ελεύθερος ο διευθυντής του ΕΠΑΛ που ήρθε στα χέρια με μαθητή

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) ο διευθυντής του ΕΠΑΛ που ήρθε στα χέρια με μαθητή και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ορίστηκε δικάσιμος για τις 19 Δεκεμβρίου, ενώ την Παρασκευή (7/10) θα απολογηθεί ο νεαρός μαθητής.

H συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (4/10) στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω μεταξύ του 16χρονου και του 59χρονου διευθυντή του σχολείου. Ο μαθητής φέρεται να προκαλούσε συχνά προβλήματα με την συμπεριφορά του στο σχολείο.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια ενός έντονου διαξιφισμού μεταξύ τους, έπεσε το κινητό του καθηγητή στο έδαφος και μόλις έσκυψε να το πάρει, ο νεαρός έτρεξε και του το άρπαξε, ενώ άρχισε να χτυπάει τον διευθυντή.

Ο διευθυντής και εκείνος από την πλευρά του απάντησε στα χτυπήματα που δεχόταν και κάποια στιγμή ο μαθητής από τα νεύρα του ή πάνω στον τσακωμό, χτύπησε το χέρι του σε μία τζαμαρία και τραυματίστηκε, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ανήλικος για ληστρική κλοπή και πρόκληση σωματικών βλαβών, όπως και ο διευθυντής για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του μαθητή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, οι οποίοι στη συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button