ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Άγρια ομορφιά”

Το παρόν άρθρο είναι τηλεφωνική “παραγγελία” μιας ηλικιωμένη συμπολίτισσας, που ζήτησε να φωτογραφίσουμε το πεζοδρόμιο της Καραϊσκάκη σε αυτό το σημείο, όπου κόντεψε να τραυματιστεί από πτώση. “Βάλτε το να το δούνε όλοι”, ήταν το μοναδικό σχόλιό της.

“Άγρια ομορφιά”

Ιδού, λοιπόν μια “άγρια ομορφιά” σε ένα κεντρικότατο πεζοδρόμιο της πόλης. Σίγουρα πάρα πολλοί έχουν απορήσει “πώς είναι δυνατόν να παραμένει αυτή η κατάσταση σε ένα σημείο με αδιάκοπη κίνηση”.

"Άγρια ομορφιά" 1

Βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση με την οδό Ακρίτα, έξω από το τυροπιτάδικο “Κορυφή”. Οι πλάκες είναι σηκωμένες σε όλη την περίμετρο του πεύκου και αφήνουν προσβάσιμο ένα μικρό μέρος του πεζοδρομίου. Είναι πανεύκολο να σκοντάψει κάποιος εκεί, όπως και σε άλλα σημεία στην Καραϊσκάκη, και δεν χρειάζεται να είναι ηλικιωμένος για να πέσει. Όσο για ΑμεΑ και παιδικά καροτσάκια… “κλάψτα Χαράλαμπε”.

Κατά τα άλλα, η πόλη προοδεύει με ταχύτητες μεγάλες. Μήπως να κάνουμε έναν φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα “extreme βόλτα στην πόλη”; Ή μήπως να τον πούμε “άγρια ομορφιά στην πόλη”; Βραβείο ένα ζευγάρι ορειβατικά παπούτσια. Σοβαρά τώρα, θα το κάνουμε…

"Άγρια ομορφιά" 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button