ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Διομήδειο Κήπο

Με οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο αγώνας δρόμου ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Περιβάλλον & Ένοπλες Δυνάμεις». Ο αγώνας οργανώθηκε από την Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) με σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και της ανάδειξης του ενδιαφέροντος τους σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος.

Διεξήχθη στο απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον του «Βοτανικού Κήπου Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους» με τη πολύτιμη συνδρομή του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΙΟΥΛΙΑΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ν.ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ» (https://maps.app.goo.gl/ustmqLFfzr1NXCF67).

Τερμάτισαν συνολικά 208 αθλητές και αθλήτριες, συμπεριλαμβανομένων και πολλών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, σε μια απαιτητική διαδρομή συνολικής απόστασης 12.5 χλμ. με 460μ θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Νικητής στην κατηγορία των Ανδρών ανεδείχθη το στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού και Πρώην Πρωταθλητής του Μαραθωνίου Δρόμου αλλά και των αγώνων ορεινού τρεξίματος, Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 51’14”. Το βάθρο των νικητών συμπλήρωσαν ο Ελευθέριος Ανδρονικίδης της Saucony Team με 51′.44” και ο Ζαντούι Λαούρ της Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) με χρόνο 58′.52”.

Στην κατηγορία των Γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η σπουδάστρια της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών της Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) Κωνσταντίνα Πατεράκη με χρόνο 1:01’14”, δεύτερη ήταν η Πέτροβα Τζβετελίνα των Μαραθωνοδρόμων δρομέων Αργολίδας με επίδοση 1:07′.18″ και τρίτη τερμάτισε η Ιουστίνα Μαυροπούλου με χρόνο 1:09′.55”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1QFJqtwvoJnS8Nv0ARXRsHSvbtute_o-L/view?usp=sharing

Αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Διομήδειο Κήπο 3
Αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Διομήδειο Κήπο 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button