ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αγία Μαρίνα – Στην ουρά του μοναδικού εκδοτηρίου εισιτηρίων…

 

Μετά την εγκατάσταση του «ηλεκτρονικού» εισιτηρίου στο σταθμό Μετρό Αγ. Μαρίνας, η κατάσταση βελτιώνεται δραματικά: Ο δείκτης ικανοποίησης και ευτυχίας των τυχερών επιβατών εκτοξεύεται στα ύψη!

Προ μηνός, στο ένα και μοναδικό μηχάνημα που αντικατέστησε οκτώ τεμπέλικα αναλογικά μηχανήματα, η ουρά διαρκούσε Κυριακή απόγευμα μόνο τριανταπέντε λεπτά. Γνωριστήκαμε, γελάσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, κάποιοι μπορεί να έγιναν και ζευγάρι. Μόνο ο παλιός Λαζόπουλος ή κάποιος άλλος συνεχιστής της επιθεώρησης έλειπε για να γράψει νούμερο. Για το ραντεβού που ακυρώθηκε, την πτήση που χάθηκε, το τρένο που έφυγε…

Πάλι Κυριακή απόγευμα 17 Δεκεμβρίου, στο ίδιο μοναχικό μηχάνημα περιμέναμε μόνο είκοσι λεπτά. Δεν ήταν το ίδιο χαριτωμένη η ατμόσφαιρα παρά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Να σημειώσουμε πως το μηχάνημα έφερε πινακίδα: Δεν εκδίδονται μισά εισιτήρια. Είναι κι αυτό το χρέος που παραμένει ακέραιο… Αλλού όμως λείπει η ακεραιότητα, Μαυρογιαλούροι με φιλότιμο δεν υπάρχουν σήμερα!

Γιατί αυτή η εκδικητικότητα της διοίκησης, γιατί αυτή η εκδικητικότητα του υπουργού, γιατί αυτή η εκδικητικότητα του πρωθυπουργού; Λέτε να υπάρχει και εκδικητικότητα εργολάβου; Συνήθως οι εργολάβοι είναι προβολή του πολιτικού συστήματος. Καμιά φορά και το ανάποδο.

Η χώρα και οι πολίτες γογγύζουν για να μείνουμε Ευρώπη σε ουρές για να πληρώσουν.

Είμαστε λαός ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Κίμων Ε. Φουντούλης

Αγία Μαρίνα - Στην ουρά του μοναδικού εκδοτηρίου εισιτηρίων... 2

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button