ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΕ Χαϊδαρίου: συγκομιδή 33 μεταλλίων στο Πανελλήνιο Τεχνικής Κολύμβησης

Η ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης της Α.Ε. Χαϊδαρίου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών & Προαγωνιστικών Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης 27-30/7/2023 σπάζοντας τα κοντέρ αφού επέστρεψε στην βάση της με συγκομιδή 33 μεταλλίων.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που έκαναν τα ατομικά τους ρεκόρ και ιδιαίτερα τους/τις αθλητές/τριες που πήραν μετάλλια: ΤΣΙΑΒΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (1 Χρυσό), ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (4 Χρυσά – 1 Χάλκινο), ΜΑΚΚΑ ΕΛΠΙΔΑ (1 Χρυσό- 2 Ασημένια), ΙΓΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (1 Χρυσό – 1 Ασημένιο), ΤΣΑΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (3 Χρυσά – 2 Ασημένια), ΜΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1 Ασημένιο – 2 Χάλκινα), ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ (1 Ασημένιο – 1 Χάλκινο), ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ (2 Χρυσά – 2 Χάλκινα), ΛΙΚΑΪ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ (1 Ασημένιο), ΔΙΑΣΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1 Ασημένιο), ΤΣΕΛΟ ΒΑΣΙΛΗΣ (2 Ασημένια – 1 Χάλκινο), ΚΑΠΠΕ ΔΑΝΑΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ (1 Χάλκινο) & ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (1 Χάλκινο), προκαλώντας τον θαυμασμό, την περηφάνια σε όλη την ομάδα!

ΑΕ Χαϊδαρίου: συγκομιδή 33 μεταλλίων στο Πανελλήνιο Τεχνικής Κολύμβησης 3

Στους αγώνες συμμετείχαν 36 Σωματεία και η ομάδα του Χαϊδαρίου ήρθε 5η στην γενική κατάταξη ομάδων, 4η στην γενική κατάταξη ανδρών και 8η στην γενική κατάταξη γυναικών!

Η ΑΕ Χαϊδαρίου εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον προπονητή του τμήματος Φραγκίσκο Σιάμο για τις προσπάθειες όλης της αγωνιστικής σεζόν και τις επιτυχίες των αθλητών και στον έφορο του τμήματος κ. Χρ’ηστο Νικολόπουλο που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Αλλά και σε όλους τους γονείς για την στήριξή τους! Επίσης δίνει θερμά συγχαρητήρια στους/στις αθλητές/τριες για την τεράστια επιτυχία τους αλλά και για την προσπάθειά τους όλη την χρονιά!!!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button