ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΕ Χαϊδαρίου: Ο Κωνσταντίνος Τσιάβος στην Κολομβία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο Κωνσταντίνος Τσιάβος είχε σπάσει τα χρονόμετρα στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες της Τεχνικής Κολύμβησης, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Φεύγει λοιπόν με την ελληνική αποστολή για το Κάλι της Κολομβίας!

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από 10 άτομα, μεταξύ τους και ο αθλητής της ΑΕ Χαϊδαρίου. Το ταξίδι ξεκινάει στις 13 Ιουλίου και τελειώνει στις 25/07. Οι αγώνες ξεκινούν στις 18/7.

Ο Κωνσταντίνος, που θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα υποβρύχιο και 400 μέτρα υποβρύχιο (τελική σειρά), δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”:

Είμαι ευγνώμων που θα εκπροσωπήσω την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, είναι το πρώτο μου παγκόσμιο στη κατηγορία ανδρών. Είμαι πολύ χαρούμενος , η προετοιμασία μου έχει εξελιχθεί όπως είχαμε υπολογίσει με τους προπονητές μου (Φραγκίσκος Σιάμος και Αντώνης Δαλαμάγκας), είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ευελπιστώ σε ένα ακόμη ατομικό ρεκόρ. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν την φετινή χρονιά, τους προπονητές μου Φραγκίσκο Σιάμο και Αντώνη Δαλαμάγκα, τους γονείς μου και την GoSalty (GoSalty.gr) για την στήριξή της όλον αυτό τον καιρό”.

ΑΕ Χαϊδαρίου: Ο Κωνσταντίνος Τσιάβος στην Κολομβία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! 3
Ο Κωνσταντίνος Τσιάβος με τους προπονητές του Φραγκίσκο Σιάμο και Αντώνη Δαλαμάγκα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button