ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Έσπασε τα χρονόμετρα” ο Κωνσταντίνος Τσιάβος, πάει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Η εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων για την ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης της Α.Ε. Χαϊδαρίου στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες συνοδεύτηκε και από μια εξαιρετική επίδοση, που φέρνει έναν αθλητή της στα πρόθυρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Ο Κωνσταντίνος Τσιάβος “έσπασε τα χρονόμετρα”, ολοκληρώνοντας το αγώνισμα των 400 μέτρων με υποβρύχιο σε χρόνο 2.53.91, προκαλώντας τον θαυμασμό, την περηφάνια σε όλη την ομάδα! Μετά από αυτό θα ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα ταξιδέψει στο Κάλι της Κολομβίας για 18-23 Ιουλίου, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης 11-13/2. Η ομάδα του Χαϊδαρίου επέστρεψε με 7 χρυσά, 12 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια, με αρκετούς αθλητές να κάνουν ατομικά ρεκόρ.

Ο 22χρονος Κωνσταντίνος Τσιάβος, τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΠΑΔΑ, μίλησε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” για την επιτυχία του. Ξεκίνησε την κολύμβηση στα τρία του χρόνια στο Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου και στα 15 αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της τεχνικής κολύμβησης. “Ήταν κάτι το διαφορετικό σαν άθλημα, με γοήτευσε. Άλλωστε η ΑΕ τα πάει πολύ καλά σε αυτό”, μας λέει. Προπονητές του είναι ο Φραγκίσκος Σιάμος και ο Αντώνης Δαλαμάγκος.

"Έσπασε τα χρονόμετρα" ο Κωνσταντίνος Τσιάβος, πάει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! 1
Ο Κωνσταντίνος με τους προπονητές του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το χρόνο μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους προπονητές και την ομάδα μου που με στηρίζουν. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open, αλλά βέβαια ο φετινός μεγάλος στόχος είναι το παγκόμσιο πρωτάθλημα!”, καταλήγει.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button