ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Α.Σ. Ταεκβοντό Χαϊδαρίου: Η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης του συλλόγου και τα μικρά ταεκβοντακια!

Μία όμορφη έκπληξη περίμενε τα μικρά Ταεκβοντακια των τμημάτων υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Χαϊδαρίου καθώς τα επισκέφτηκε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης U21 Στέλλα Μαρεντάκη.

Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαιτέρως γιατί είδαν από κοντά το μετάλλιο που κατέκτησε και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη καθώς τους μοίρασε και αυτόγραφα. Η 15χρονη πρωταθλήτρια μαζί με τον καθηγητή-προπονητή επικεφαλής του συλλόγου Αλέκο Γκότση, δεν παρέλειψαν να μιλήσουν στα παιδιά για την αξία της συνεχούς προσπάθειας!

Στον Α.Σ. Ταεκβοντο Χαϊδαρίου, “Μεταδίδοντας Έμπνευση”

Πρωταθλήτρια Ευρώπης U21 Στέλλα Μαρεντάκη

Γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου 2006, μόλις 15 χρονών και 9 μηνών, ήταν η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια του Πανευρωπαϊκού under 21 αλλά μεγάλη σε ψυχή. Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο!

Άξια συγχαρητηρίων η πρωταθλήτρια και αθλήτρια του συλλόγου Στέλλα Μαρεντάκη! Συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στα Τίρανα της Αλβανίας στις 27-28-29-30 Σεπτεμβρίου 2022 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -62kg και στον προπονητή της Harris Balaskas που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και δίνει τον καλύτερο του εαυτό δικαιώνοντας με αυτό το μετάλλιο τους κόπους και τις θυσίες τους.

Η Μαρεντάκη Στέλλα όπως και ο Χάρης Μπαλάσκας, ο Μάριος Παπαϊωάννου και η Διονυσία Κωνσταντοπούλου είναι ενταγμένοι στην αγωνιστική ομάδα του  Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Χαϊδαρίου.
Ο σύλλογος με υπερηφάνεια τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, να χαίρονται και να αγαπούν αυτό που κάνουν και δηλώνει παραστάτης τους για όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει.

Ευχαριστούμε από καρδιάς Στέλλα!


Παρόμοια Άρθρα

Back to top button