ΕΞΟΔΟΣ

Ο Δεκέμβρης είναι υπέροχος στην ταβέρνα του “Μιχάλη”. Και τα Ρεβεγιόν επίσης!

Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ή απολαύστε την γιορτινή ταβέρνα ανήμερα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και κάθε μέρα!

Αφού την αποθεώσαμε το καλοκαιράκι με το άνοιγμά της, ήρθε η στιγμή, λόγω εποχής, να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και να εστιάσουμε περισσότερο στον εσωτερικό χώρο της νέας έδρας του καταστήματος. Η χαϊδαριώτικη ταβέρνα που πρόσφατα έκανε την κίνηση ματ και μετακινήθηκε οκτώ λεπτά μακρύτερα, ήρθε εδώ για να γράψει νέα ιστορία. Πραγματικά αυτό σκέφτηκα, όταν πριν λίγες μέρες καθίσαμε στην καλοφτιαγμένη φωτεινή αίθουσα με τις βαριές ξύλινες καρέκλες και απολαύσαμε, τα κλασικά ψητά του Μιχάλη, που είναι σίγουρη επιτυχία μαζί με τα λοιπά απαραίτητα καλούδια του σε άψογα σερβίτσια και σερβίρισμα! Θα προσθέσω δε, γιατί ξεναγήθηκα, πως ο χώρος είναι εγγύηση και για επιτυχημένες εκδηλώσεις (πλησιάζουν και οι κοπές πίτας!) για έναν ακόμα λόγο εκτός των παραπάνω: τις υποδομές που προσφέρει η υπερσύγχρονη κουζίνα της ταβέρνας! Τεράστια και με όλα τα facilities για να εξυπηρετήσει άψογα το κάθε event. Γιατί η επιτυχία κρίνεται στα σημεία.


Η χειμερινή version της ταβέρνας του Μιχάλη θα σας κατακτήσει με την άπλα του χώρου, τις υποδομές και την θέα και όπως πάντα θα σας ταΐσει καλά!

Ταβέρνα ο Μιχάλης, Τέρμα Παραλίας Ασπροπύργου | facebook | Τηλέφωνο 210 5816 530

Ο Δεκέμβρης είναι υπέροχος στην ταβέρνα του "Μιχάλη". Και τα Ρεβεγιόν επίσης! 5
Για τα Ρεβεγιόν Επτά Πιάτα και ένα Κυρίως. Άφθονο Κρασί, Αναψυκτικά και Επιδόρπιο
Μενού ανά 4 άτομα

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button